Trapezplader i stål og andre typer af ståltagplader

Hos Profilmetal A/S forhandles stålprofiler til byggemarkeder, håndværkere og private. Deres målsætning er at blive netop disse klienters foretrukne leverandør af produkter til ståltage. Dette gøres ved et tæt samarbejde, gode priser og produkter i fantastiske kvaliteter, som fremstilles direkte på egen fabrik i Slagelse.

Bestil trapezplader i stål for et bedre resultat

Udvalget af produkter til tag- og facadekonstruktioner består blandt andet af trapezplader i stål. Hos Profilmetal A/S finder du altid et stort udvalg af netop trapezplader i stål, der alle fremstilles i samme høje kvalitet. Denne kvalitet betyder blandt andet, at trapezplader i stål fra Profilmetal A/S kan holde i mange år frem, og at et ståltag herfra derfor er en garanteret langtidsinvestering. Det store udvalg af trapezplader i stål passer til mange forskellige typer af projekter og fås i profilhøjden 18-35 mm. Disse er alle CE-godkendte, hvilket både vil sige, at de er produceret under ordentlige forhold, og at de kan sælges i hele det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Trapezplader i stål er derfor oplagte til både små projekter som carporte, haveskure og brændeskure samt større projekter som haller og lagerbygninger. En helt anden mulighed er at montere trapezplader i stål ovenpå allerede etablerede tage og facader.

Stort udvalg af ståltagplader på profilmetal.dk

Hos Profilmetal A/S fremstiller man altså selv sine stålprofiler, og udvalget dækker derfor alt fra ståltagplader til ståltrapezer. Udvalget af ståltagplader er altså stort, og består af mange forskellige profiler. Find alt fra bølgede sinusplader til tagstensplader med forskellige stenlængder og faconklippede forkanter. Med ståltagplader fra Profilmetal A/S kan du altså tage ethvert projekt på dig — helt uden problemer! Du finder nemlig produkter i høj kvalitet, uanset hvilken tagprofil du vælger, og de leveres alle med op imod 40 års garanti. Ståltagplader fås desuden på specialmål, hvis de allerede eksisterende standardmål ikke skulle række. Er du interesseret i denne mulighed, indsender du bare en tegning med dine specifikke mål til de kompetente medarbejdere bag Profilmetal A/S. De sender derefter et godt tilbud tilbage i din retning så hurtigt som muligt. Find for eksempel trapezpladen TP20, der er den klassiske model, kendt fra tagbeklædning på både carporte og skure. Ligeledes finder du ståltagplader i højprofil, pandeplader eller lysplader, der passer flere forskellige modeller.

 

Kunne du tænke dig personlig rådgivning vedrørende dine byggeprojekter, står medarbejdere klar med smil og svarer på dine spørgsmål på www.profilmetal.dk. Her kan du ligeledes læse mere om de mange forskellige ståltagplader, der altid forhandles til nogle af markedets bedste priser.