Til dig der overvejer at skifte til fjernvarme

I vintersæsonen er det yderst nødvendigt med varme i huset, og det kan man få på flere forskellige måder. Mange har brændeovn, pille fyr, radiatorer osv. Mange skifter til fjernvarme fra gas, og det kan der være flere grunde til. Hvis du er en af dem, som overvejer at skifte til fjernvarme, så læs med her og bliv klogere på emnet

Hvad er fjernvarme?

Hvis du ønsker fjernvarme, så skal det ske igennem en fjernvarme installation i dit hjem. Hvis du ønsker at blive tilkoblet fjernvarmenettet, så find hjælp her: https://www.eon.dk/privat/varme-til-dit-hjem/fa-varme-fra-e-on.html. Fjernvarme installation er varmt vand, som er i rør. Det vand som er i rørene kan bruges til at opvarme enheder som radiatorer. Det fungerer sådan at der er et kraftvarmeværk, som pumper det opvarmet vand ud til forbrugerne. Hvis du ønsker en fjernvarme installation, så skal du have fat i professionel hjælp, som kan komme og lave tingene ordentligt for dig.

Dette er værd at vide om fjernvarme installation

Hvis du ønsker at skifte til fjernvarme, så er der nogle helt specielle ting, som du skal være opmærksom på. Der er f.eks. nogle omkostninger, som skal betales, for du kan ikke skifte til fjernvarme gratis. En fjernvarme installation er dyr og det fjernvarmestik som skal etableres af det værk, kan koste helt op til 30.000 kr. Men hvis du skal have en fjernvarme installation til dit parcelhus, så koster det omkring 10.000 kr. inkl. Moms.

Er fjernvarme vores fremtiden?

Fjernvarme er langt bedre for vores miljø, end det er med gasvarme. Derfor kan man roligt sige, at fjernvarme er vores fremtid, da alle ønsker at passe så godt på miljøet, som overhovedet muligt, når man står i klimakriser, som vi i de sidste par år har mærket konsekvenserne af. Fjernvarme er en god løsning til et varmt og opvarmet hjem.