Tessies har krystaller og krystalglas prismer

Hos Tessies dyrker de den spirituelle dimension af livet med ting som krystaller og krystalglas prismer. Firmaet blev stiftet af ildsjælen Tessie Petersen, og hun driver en forretning på Nørreport i København, som du kan besøge. Synes du, det lyder interessant, kan du i deres butik eller på deres webshop, www.tessies.dk, se blandt andet de flotte krystaller og krystalglas prismer. Der er også et hav af figurer, drømmefangere, smykker og lignende. Du kan læse mere i denne artikel.

Tessies har krystaller i alle mulige farver

Hos Tessies har de et stort udvalg af krystaller. Skal du bruge krystaller til at pynte hjemmet, eller er du interesseret i det spirituelle aspekt af krystaller? Så kan du formentlig finde et produkt, der tiltaler dig, på www.tessies.dk. Klikker du derind, vil du eksempelvis finde en masse forskellige bjergkrystaller. Du vil formentlig også finde en masse produkter, som du aldrig har hørt om før. Det kan være utroligt spændende at gå på opdagelse i sortimentet og lære mere om de vilde produkter – som eksempelvis en aquamarin. Fælles for udvalget af krystaller er, at de fås i utroligt mange forskellige farver og mønstre. Uanset hvordan dit hjem ser ud, kan du finde noget, der pynter. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser for brugen af krystallerne. Kontakter du Tessies, vil du blive mødt af stor ekspertise inden for området – og formentlig få en enkelt spændende baggrundshistorie for produkterne med på vejen. Det skal der skal lyde den varmeste anbefaling til.

Opløft energien med krystalglas prismer

Som alternativ eller supplement til krystaller kan du også finde krystalglas prismer hos Tessies. Et prisme er en genstand af eksempelvis glas, hvis plane flader skærer hinanden. Ifølge Feng Shui lærdom kan krystalglas prismer opløfte negativ energi. Ligesom med krystaller fra Tessies, fås deres krystalglas prismer i forskellige farver og former. Uanset hvilken du vælger, vil du få en unik indretningsstil i hjemmet. Med et krystalglas prisme kan du fordybe dig i mystikkens verden. Det er helt sikkert også noget, man kan samles med sine venner eller veninder om for at dyrke en fælles interesse. Er du interesseret i krystaller eller krystalglas prismer fra Tessies, kan det varmt anbefales at besøge deres butik på Nørreport i København. Alternativt kan du kigge på www.tessies.dk. Uanset hvordan du stifter bekendtskab med dem, vil du blive mødt af godt humør og stor entusiasme for det spirituelle. De har helt sikkert et produkt, som du vil finde spændende.