Teambuildings-problemet

Der er mange gode grunde til at lede efter teambuildings-oplevelser. Det er en vigtig del af at udvikle relationer og samarbejde imellem kollegaer. Har du en virksomhed? Eller ville du ønske, at der var mere fokus på det sociale og samarbejde på din arbejdsplads? Så læs med her.

Den fleksible løsning

I kølvandet på corona, er der kommet endnu flere muligheder for, hvordan man kan lære hinanden at kende via samarbejde. Nu hvor det er ved at blive vinter igen, og antallet af smittede er støt stigende, kan det være nødvendigt og oplagt at lede efter muligheder for teambuilding, som ikke kræver fysisk kontakt; læs mere om online teambuilding her. Desuden, er denne form for teambuilding langt mere fleksibel end at skulle mødes et sted på en bestemt dato. Selvfølgelig, er der forhåbninger om, at alle kan deltage, men det kan være svært, når alle har hver sin dagsorden. Der kan være langt imellem, hvor man hver især bor, og dette kan gøre, at nogle altid dukker op, mens andre aldrig kommer. For at undgå dette, kan du forsøge at foreslå online teambuilding som en løsning på problemet.

Afslappet samarbejde

Der er noget med at få lov til at gøre ting hjemmefra. Selvom teambuilding ikke er arbejde, kræver det stadig din koncentration og deltagelse, og det kan være lettere at tage sig sammen til at møde op, hvis det blot kræver, at man går ind på kontoret og sætter sig ned. Det er vigtigt at kommunikere via Zoom eller lignende, så man stadig har kontakt til hinanden. Hvis I eksempelvis prøver et online Escaperoom, ser I rummet fra en skuespillers perspektiv, som var I der selv. Men miljøet omkring dig, kan også smitte af på din tilgang til dine kollegaer, da man typisk er mere afslappet derhjemme. Kast dig ud i online teambuilding, uden at skulle kaste dig ud.