Tag dig af din båd med Hempel bundmaling

Hempel-bundmalingssortimentet består af en række farvemuligheder. Hempel har udviklet og fremstillet maling til alle slags fartøjer i over 50 år, så Hempel ved, hvad de laver, når det gælder maling. Hempels vandbaserede produkter er nemme at påføre og kan bruges i to lag, hvis du virkelig vil passe godt på din båd. Hempel bundmaling: den bedste måde at passe på din båd på! Hvis du ikke bruger Hempel-bundmaling, vil du før eller siden få problemer med din skibsbund. Det skyldes, at Hempel-behandlingen afholder organismer fra at sætte sig på din overflade, og det betyder, at der ikke er behov for at tilsmudsning af overfladen – hvilket sparer tid og besvær med vedligeholdelse. Hold båden fri for begroning med Hempel bundmaling.

Beskyt dine overfalder mod begroning med Hempel bundmaling

Hempel bundmaling beskytter dine overflader mod begroning, korrosion og biofouling. Hempels produktsortiment er fokuseret på at holde din båds vandlinje så fri for tilvækst som muligt, hvilket betyder, at Hempel-produkterne er fremragende til både, der ikke tilbringer størstedelen af deres tid i vandet – men Hempel har også dette dækket. Hempel bundmaling dækker alle eventualiteter med Hempel Flexicoat til sæsonbestemte oplægninger eller Hempel Rustprimer til at forhindre rustdannelse under vinteroplægninger. Hempel-bundmaling er det bedste, Hempel har at tilbyde – med Hempels tredobbeltlagsteknologi kan Hempel-bundmaling holde i op til tre år uden at kræve vedligeholdelse.

Hempel bundmaling – Mere end bare stærkt og holdbart

Hempel bundmaling er ikke kun stærke og holdbare, men de kræver også meget lidt vedligeholdelsesarbejde med Hempels sortiment af antibegroningsprodukter. Hempel handler ikke kun om at holde din båd ren – med Hempel kan du også holde den sikker! Hempel har udviklet en maling, der både beskytter mod biofouling og korrosion, hvilket betyder, at din båd til enhver tid er beskyttet mod rødvin eller sur regn – hvad der end kommer på din vej. Hempel kræver ingen særlig behandling, hvis du ikke bruger den til oplægning i vintermånederne. Nogle af Hempels produkter har brug for et fortyndingsmiddel for at gøre dem lettere at påføre. Hvis dette er tilfældet, har Hempel allerede gennemført en del forskning i formuleringen af fortyndere til hvert enkelt produkt, hvilket forhindrer risikoen for skader på grund af uforenelige fortyndere. Hempel maling leveres med blandingsenheder inkluderet, så du vil ikke have problemer med at finde noget egnet til at blande med din Hempel bundmaling med.