Styrk din virksomhed ved at få en Business Intelligence løsning

Drømmer du om at gøre din virksomhed stærkere, og har du prøvet forskellige metoder? Erhvervsbranchen kan være hård. Det kan være svært at komme igennem nåleøjet og få en virksomhed der både er stor i Danmark, men også i udlandet. Dog findes der nemme metoder til at gøre dette lettere. Følg med her for at få tips til hvordan du kan styrke din virksomhed ved at få en Business Intelligence løsning.

Fordelene ved en Business Intelligence løsning

Der er mange fordele i at få anskaffet sig en business intelligence løsning. For med en Business Intelligence løsning fra VIS, kan den samle data fra virksomheden og kombinere dem på tvært af forskellige datakilder. Herefter vil dataen kunne blive visualiseret på dashboards. Det vil ligeledes være muligt at autogenerere rapporter ud fra den samlede data.

Fordelene ved VIS Business Intelligence er at man får et dansk udviklet software system, der har hjulpet mange virksomheder i Danmark. Derudover er systemet hurtigt og brugervenligt, så alle kan tilgå systemet uden en helt masse oplæring og kurser. Systemet vil kunne samle data i datakuber, der både kan laves i online og offline format. Løsningen arbejder ligeledes tæt sammen med office systemerne, så man vil let kunne kombinere disse to systemer.

Dette kan du specifikt bruge systemet til

Systemet kan samle og kombinere data i din virksomhed. Men hvilke data er det egentlig system kan samle? Dataen kan eksempelvis komme fra budgetter og økonomi. Mange virksomheder administrere økonomien i regneark på excel. Dette er risikofyldt, da der er stor mulighed for at man skaber fejl, via en tastefejl eller fejl i diverse formler og skabeloner. Med VIS Business Intelligence kan man automatisere alt økonomi. Her er det altså muligt at automatisere hele budgetprocessen, og dermed spare man masser af tid og resurser, som vil kunne blive brugt på noget andet.