Sommerrengøring: Organiser din garage eller depot

Fik du ikke lave den helt store forårsrengøring i år? Du kan sagtens nå det endnu. Der findes ikke nogen bedre følelse, efter man har ryddet op og gjort rent i et rum der virkelig trænger. Så har du en garage der er fyldt med gamle kasser, blade og diverse ting, eller et depotrum der står med uåbnede flyttekasser og uorganiseret tøj, er det bare med at komme i gang. Brug en weekend på at organisere rodet og få smidt det ud, der skal smides ud, og få den bedste følelse når weekenden er overstået.

Organiser, ryd op og smid ud

Hvis du har besluttet dig for at gå i gang med at rydde op i garagen, depotet eller stalden for den sags skyld, er det en god ide at finde en måde at organisere alt det man har, der ikke skal smides ud. Selvom man rydder op det bedste man kan, vil der altid være ting og kasser der skal gemmes, selvom man ikke bruger det i dagligdagen. Dette kan være fotoalbums, vintertøjet osv. Her vil det være smart at gå ud og investere i nogle lagerreoler. På den måde vil du kunne organisere alt det, der skal stilles til opbevaring, på en måde så det ikke roder i rummet.

Imens man rydder op og organisere sine ting, kan det også være en god ide at gå igennem alle kasser og poser, for at finde ud af om der er noget man kan undvære. Det kan være du har et par gamle bukser liggende, du aldrig vil komme til at bruge igen. Det kan også være du har en hel kasse ståede med babytøj, som du ved i aldrig vil komme til at bruge igen. Hvis du ikke vil smide det ud, kan du give det til nogen der vil holde af det.