Skab tryghed på arbejdspladsen ved at bruge håndsprit

Det er vigtigt, at man holder bakterierne ude fra arbejdspladsen. Bakterier er hurtige og vrimler rundt og kan hurtig komme til at koste en eller to sygedage. Derfor er det vigtigt, at man gør alt for at undgå, at de spreder sig. Et af de steder, som er ekstra udsatte, er hænderne. Hænderne er blandt de største af synderne, når det angår spredning af bakterier. Derfor bør man have den rette håndsprit, så man kan være med til at forebygge spredning og bevare den gode hygiejne. Håndsprit er et vigtigt middel alle steder, både i institutioner, klinikker, restauranter, kontorer og mange andre steder. Der findes et stort udvalg af forskellige former for håndsprit.

Forskellige varianter indenfor håndsprit

Når man skal vælge en håndsprit, er der forskellige varianter såsom flydende, gel og skum. Køb håndsprit til erhverv så man undgår spredning af bakterier og derudover bibeholder en god hygiejne. På en arbejdsplads kan der hurtigt blive brugt meget håndsprit, derfor kan det være en fordel at anvende en dispensere, hvor det er muligt at påføre håndspritten og udskifte den, når det er tid til en genopfyldning. Hvis det er en mindre arbejdsplads, findes der også mindre typer af håndsprit med pumper. Der er håndsprit, som matcher erhvervets behov og krav. Det vigtigste er, at der bliver levet op til alle krav og effektiv håndhygiejne.

Pas på hinanden

Når mange mennesker er samlet ét sted, er det vigtigt med god håndhygiejne. Spredning af bakterier via hænder går hurtigt, hvis man skal rundt og give et håndtryk til alle. Men med den rette håndsprit kan man sørge for en god tryghed, både for en selv men også sine medmennesker. Vi er alle sammen fælles om at give tryghed på en arbejdsplads, og derfor er det vigtigt, at vi tager hånd om hinanden og bruger håndsprit.