Sæt det rigtige kassesystem op i dit byggemarked

Står du og har et byggemarked, ved du nok, hvordan det er at arbejde med store materialer såsom tunge malerbøtter, store brædder osv. Et byggemarked kan ofte være et stort lager med højt til loftet indrettet som en butik, så den daglige kunde kan komme ind og købe ting til sit byggeprojekt eller renoveringsprojekt. Det sidste kunden oplever, inden de forlader byggemarkedet, er den endelige handel ved kassen. Derfor kan det rigtige kassesystem i dit byggemarked sørge for, at dine kunder kan gå derfra med et smil på læben.

Køb den rigtige stregkodescanner

Det kan være vigtigt med en håndholdt scanner frem en almindelig kassescanner i et byggemarked, fordi det ikke er alle materialer, der kan komme op på kassebåndet og blive scannet. Det smarte ved en håndholdt scanner er nemlig at den er fleksibel, så du kan flytte med den og scanne de varer, som kunderne har på eller i deres vogn. Der findes forskellige slags scannere, som også kan være trådløse, men læs her om håndholdt scanner og bliv klogere på, hvilke der kunne være relevante i dit byggemarked.

Hvad du yderligere har brug for

Udover en scanner har du selvfølgelig brug for et ordentligt kassesystem. Du kan for eksempel anskaffe dig en bonprinter, så dine kunder har deres købsgaranti og rigtige oplysninger med hjem.

Derudover kan du have brug for en monitor, så du kan taste ind i systemet, hvad der bliver købt. Hvis du vil gøre kundeoplevelsen bedre, kunne du købe et kundedisplay, så de kan følge med i, hvad der bliver scannet ind i købet. Ydermere får du sandsynligvis brug for pengeskuffer, da der stadig er nogle som anvender kontanter til at gøre deres køb. Med disse elementer i dit kassesystem kan du muligvis øge kundeoplevelsen positivt ved at sørge for at alt spiller, som det skal.