Sådan indretter du den perfekte garage

Intet hjem er komplet uden en garage – i hvert fald ikke, når du spørger en hvilken som helst mand. Garagen er nemlig et af hjemmets praktiske steder, især fordi det faktisk kan blive til lige dét, du har mangler og har brug for. Det kan være alt fra at opbevare ting, bruge det som værksted eller endda blot til at udstille nogle flotte biler. Vi har derfor her samlet nogle gode tips til, hvordan du indretter den perfekte garage til lige netop dig.

Lav et rum som kan mange forskellige ting

Hvis du ikke er helt sikker på lige præcis, hvad din garage skal bruges til, bør du tage de praktiske briller på. Sørg for at tænke på både opbevaring og gulvplads, så du både kan pakke ting væk, men også samtidig har plads til bilen, hvis du ønsker det. På den måde får du plads til alle de ting, som du måske på et senere tidspunkt finder ud af, at du gerne vil bruge garagen til. Det kan f.eks. være at lappe cykler eller andre små gør-det-selv-projekter. Som udgangspunkt vil det dog altid være en god idé at sikre et slidstærkt og langtidsholdbart gulv, som kan holde til lige det, du har brug for. Vi anbefaler her et epoxygulv, da der simpelthen ikke findes andre gulvtyper, der kommer i nærheden af epoxygulvets slidstyrke, holdbarhed og rengøringsvenlighed. Du kan læse mere om det her: https://epoxygaragegulv.dk/.

Lav et fint værksted

Hvis du vil bruge garagen som værksted og bruge det til f.eks. at udføre små gør-det-selv-projekter, lappe cykler eller noget helt tredje, bør du sørge for god arbejdsbelysning, så du rent faktisk kan se det, du laver. Intet er værre end en mørk, skulle garage. Det kan også være en god idé at have dit udstyr og værktøj sorteret – enten hængende fremme på væggen eller give det hele hver sin plads i en smart opbevaringsløsning i form af en reol eller skuffesystem. Sidst men ikke mindst kan det også være en god idé at investere i en fin stol, så du har noget behageligt at sidde på, når du arbejder hårdt i længere tid.

Indret efter din hobby

Du kan også indrette garagen efter din hobby. Du kan f.eks. vælge at lydisolere garagen, hvis du f.eks. gerne vil bruge den til at spille musik – enten som solist eller sammen med et band. Eller du kan indrette garagen som fitnesscenter med både vægte og diverse træningsmaskiner. Så har ud slet ikke brug for et medlemskab i den lokale fitness mere.