Sådan hjælper du dig selv med frisk energi i hverdagens travlhed

Kender du det, når det føles som om, at arbejdsdagene kører i ring, mens ventetiden for weekenden føles uendelig lang. Når du så endelig har fri, er det som om, at arbejdsmotoren stadig kører – for hvad skal du nå i morgen? Travlhed kan give en trættende og udmattende følelse, som er generende for dit overskud. I denne artikel kan du finde inspiration til, hvordan du hjælper dig selv med friskere energi i hverdagen.

Hold en vaskeægte mig-dag

Aftal med dig selv, at næste gang du har en fridag fra arbejde, skal du holde en ’mig-dag’. En dag hvor du kan lave lige dét, du har allermest lyst til. Om det så er at ligge på langs i sofaen til en god serie, at tage ud og kigge i butikker eller noget tredje. Det vigtigste er bare, at du får ro til hjernen og slapper af. Du kan også aftale med dig selv af holde tre aftener om ugen, hvor du bare kan være dig. Dertil kan du som supplement også tage kosttilskud mod træthed og udmattelse. For træthed og udmattelse kan afhjælpes med kosttilskud. Husk dog, at kosttilskud mod træthed og udmattelse aldrig må erstatte din kost.

Dyrk motion

Motion, aktivitet og frisk luft kan i den grad også skabe mere energi i hverdagen. Gå og løb en tur. Det kan faktisk også være terapi for sjælen at tage i svømmehallen, hvor du er nødsaget til at lægge din smartphone fra dig.

Find en hobby

Nogle oplever fornyet energi ved at have en hobby, som fx at strikke, hækle, bage m.m. For når du sidder og strikker foran tv’et, kan du opleve en vis ro over det, som kan virke ret så afslappende. Find noget du godt kan lide at lave, og tag det frem, når du har brug for at slappe allermest af.