Sådan forbereder du din restaurant på travle tider

Foråret kommer, og i takt med at bladene springer ud, valfarter flere turister og lokale til caféerne og restauranterne for at nyde det skønne og varme vejr med god mad og godt selskab. Som restaurantejer betyder det også, at der bliver endnu mere at se til på jobbet, og de samme kvadratmeter kan pludselig skulle kunne rumme endnu flere gæster.

Læs med her, hvordan du forbereder din restaurant til den travle sommerperiode.

Ekstra bordplads til de sultne

Gør det dig også tung om hjertet at skulle sende gæster hjem i døren, fordi ingen borde ser ud til at blive tomme lige foreløbigt? Det kan der heldigvis findes en løsning på. Til de ekstra travle sommeraftener, kan du nemlig benytte dig af alternativer til dine sædvanlige bord. Sæt et plast bord op til det sultne par, der bare så gerne vil spise hos dig! Plast borde kan du benytte i gårdhaven eller inde i restauranten. Det vil helt sikkert resultere i et par godt fyldte lokaler nogle aftener, men den ekstra service kan opmuntre gæster til at vende tilbage en anden aften. Plast bordet vil hurtigt blive jeres nye bedste ven i travle perioder!

Ekstra retter på menuen

Har du drevet restaurant med samme retter i flere år, har du god kendskab til, hvilke retter der er mest populære. Til de længste dage er det derfor en god idé at have en erstatningsret i ærmet, sæt I skulle løbe tør. Bliver gæsterne præsenteret for en lækker ret til erstatning, som ikke engang var at finde på menukortet, er I sikre på at sende dem hjem med en skøn madoplevelse!

Overvej at holde længere åbent i sommerhalvåret for at kunne sprede kunderne bedre ud. Hvis gæster blot skal vente lidt på et bord i stedet for at blive afvist i døren, kan det være en markant forbedring!