Sådan får du fat i de bedste tips til skønhed, mode og velvære

Kunne du tænke dig at gøre noget ekstra ud af dig selv og pleje din krop, så er du sikkert på jagt efter skønhedstips. Her kan du læse mere om, hvor du kan lede.

Dyk ned i inspiration på de sociale medier

På diverse sociale medier som f.eks. TikTok, Instagram og Youtube er der et stort idékatalog til dig, uanset om du gerne vil have inspiration til frisurer og makeup til din næste fest, hvad der er på højeste mode lige nu og anbefalinger af pleje- og skønhedsprodukter.

På disse kanaler finder du både videoer, billeder og opslag om alt, du skal vide, for at komme i gang med den nyeste trend eller stil, du vil kaste dig ud i. Dem, der står bag, kan både være professionelle, som vil dele ud af sin viden og tips og tricks, og andre, der interesserer sig f.eks. for makeup eller har opdaget et godt brand, de vil give videre.

Åbn op for et skønhedsmagasin

Skønhedsmagasiner har været en del af markedet i lang tid, og der er mange af dem at vælge imellem. Her er typisk annoncer for forskellige forhandlere, produkter som parfume og makeup, gode tips, og du kan typisk også finde det nyeste om, hvad der trender lige nu. Hvis du derfor godt kan lide at bladre gennem fysiske (eller online for den sags skyld) sider, er det bare med at finde det magasin, der taler til dig. I nogle af disse finder du desuden også inspirationskilder som kendte, hvor du kan ”stjæle stilen” eller læse mere om, hvilket makeup de bruger – og meget meget mere.

Online kan du desuden læse mere om guides og anbefalinger til forskellige produkter af alt lige fra makeup og cremer til kosttilskud som collagen pulver. Du skal dog være opmærksom på, at kosttilskud ikke bør erstatte en varieret kost og kun skal ses som en del af dette.