Pynt dit hjem med et helt nyt Velux gardin

Mangler du noget til at lukke lyset ude i sommertiden? Skal der noget nyt til derhjemme? Så bør du overveje, om det var tid til et nyt Velux gardin.

Velux er et af de mest velsete brands indenfor byggematerialeindustrien, og derfor er du altid i gode hænder, hvis du overvejer at købe et Velux gardin. Det er desuden helt ligegyldigt, om du er på udkig efter plisségardiner, mørklægningsgardiner, insektnet, persienner eller noget helt andet – Velux har det hele. Velux gardin kommer i alle afskygninger, og derfor er der med garanti noget, der opfylder dine krav og behov. Et Velux gardin kan også komme i forskellige varianter, som også kommer med forskellige betjeningsmuligheder, eksempelvis rulleskodder med solcellebetjening. Rulleskodden kan altså fjernbetjenes, uden der skal trækkes i ledninger eller andet. Dette Velux gardin er perfekt til dig, der ønsker at holde varmen inde samt kulden ude, og så er det samtidig støjdæmpende, når det regner eller hagler udenfor.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her dit næste Velux gardin.

Et hav af muligheder med et Velux gardin

Du kan også få et Velux gardin med mørklægnings egenskaber. Disse er perfekt til soveværelset på de lange sommerdage, hvor man ønsker at lukke lyset ude og samtidig holde varmen ude om sommeren og kulden ude om vinteren. Dette giver dig altså det perfekte temperatur og belysning i soveværelset, således kan du sove godt, uanset hvilken årstid det er. Du kan også med stor fordel vælge plisségardiner fra Velux. Disse har trinløs placering, så de er hverken gjort fast i toppen eller bunden, hvilket vil sige, at du kan flytte dem rundt i vinduet præcis, som det lyster. Dette gardin giver et blødt og afdæmpet lys samt et ualmindeligt smukt design.

Fælles for alle gardiner fra Velux er, at de er produceret i allerhøjeste kvalitet, og du skal derfor ikke bekymre dig om at skulle ud og finde nye gardiner indenfor den nærmeste fremtid. De er nemlig kendt for deres lange holdbarhed og utroligt praktiske egenskaber. De er desuden nemme at sætte op og gøre rene, og er derfor det perfekte valg som dine nye gardiner.