PrivatRevision tilbyder alt fra køberrådgivning ved forældrekøb til bistand ved opgørelsen af dødsbo

PrivatRevision kan hjælpe dig med køberrådgivning ved forældrekøb eller bistå juridisk ved opgørelse af dødsbo. Læs mere her.

Få hjælp til håndteringen af dødsbo og arv

Når ens forældre eller værger går bort, så kommer fasen med fordeling af formuer, som ikke altid er en let periode for de efterladte. De efterladte kan have forskellige grader af nære forhold, og hvis den afdøde ikke har været meget præcis i sit testamente, så kan det desværre godt udløse konflikter imellem søskende og slægtninge. Et dødsbo kan indeholde mange genstande, som har affektionsværdi, reel markedsværdi eller begge dele. Hvordan bestemmer man hvem, skal arve designermøblerne – dem der vil beholde dem for affektionsværdien, eller dem der vil sælge dem videre for pengene? Opgørelse af dødsbo er en af de hyppigste grunde til splid mellem søskende, og det kan være en god ide på forhånd at indgå nogle aftaler med ens forældre og søskende, så man ikke bliver taget på sengen og skal håndtere sin sorg, samtidig med at man skal tage komplekse beslutninger om bl.a. økonomi. Hvis du søger rådgivning til opgørelse af dødsbo, så kan PrivatRevision være til hjælp. Deres advokater har styr på alt det juridiske og kan spille en vigtig rolle i processen med at opgøre dødsboet og at fordele formuen samt alle de afdødes ting. Hvis du står i den svære situation, at dine forældre er døde, og du skal håndtere dødsboet, så læs mere på www.privatrevision.dk om dine muligheder for at søge hjælp og rådgivning.

Professionel køberrådgivning ved forældrekøb

PrivatRevision tilbyder også muligheden for at få køberrådgivning ved forældrekøb. Der kan være mange gode grunde til, at man overvejer at købe en lejlighed til sine børn. Når børnene flytter til storbyen for fx at studere, så kan det ofte være rigtig svært at finde et sted at bo, som er til at betale, og som ikke ligger alt for langt væk. Priserne på lejeboliger er skudt i vejret, og hvis man ikke bor i andel eller kender sin udlejer, så risikerer man at betale rigtig mange penge i husleje. Hvis du søger køberrådgivning ved forældrekøb, så kan du finde lige den hjælp, du har brug for på privatrevision.dk. De hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning og købe en lejlighed, som er både en sikker investering, og som matcher de behov, som dit voksne barn har. Der kan være mange faldgruber, og det kan være svært at gennemskue stakke af gamle budgetter, rapporter om bygningens tilstand samt referater af bestyrelsesmøder. Det er præcis den slags som køberrådgivning ved forældrekøb fra PrivatRevision kan hjælpe dig med at få set grundigt igennem, så du ikke tager en forhastet beslutning. Læs mere om køberrådgivning ved forældrekøb på hjemmesiden.