Percussion instrumenter – køb dem direkte hos Slagtøj Centret

Drømmer du om at udvide din samling af percussion instrumenter derhjemme?

Eller har du et ønske om at lade børnene finde glæden ved musikken gennem brugen af maracas, bjælder eller claves? Så kan du passende shoppe alle dine instrumenter direkte hos en af de bedste i branchen: Slagtøj Centret.

Slagtøj Centret har base på Frederiksberg, men har også en webshop, hvor du finder alt indenfor musikkens verden, bl.a. populært slagtøj. Den danske virksomhed har været i branchen siden 1980 og har derfor erhvervet sig stor erfaring inden for området, hvorfor det både er blevet til specialopgaver for bl.a. Safri Duo og Den Kongelige Livgarde på det københavnske værksted.

Så måske skal du være den næste i rækken?

Find rytmen med percussion instrumenter

Slagtøj Centret er en leverandør, der sigter mod alle, der elsker musik – hvad enten du er nybegynder eller har mange års erfaring.

Et af de største specialistområder for Slagtøj Centret er kategorien percussion instrumenter à la conga- og bongotrommer samt cabasa, djembes og tamburin. Det siger også en del om, hvor varieret kategorien egentlig er.

Percussion instrumenter bliver ofte blot omtalt som slagtøj.

Kendetegnet er, at de er med til at underbygge musikken med rytme. De er derfor også med til at give en god musikforståelse, ligesom de kan have en terapeutisk virkning på sindet, ved at man ”overgiver” sig til rytmen.

Styrk barnets motorik gennem musikken

Du husker sikkert ret tydeligt, hvordan du selv elskede at prøve alverdens instrumenter som barn. Nu kan du give glæden videre.

Percussion instrumenter er et glimrende valg til barnet, der skal finde musikglæden. Hos Slagtøj Centret kan du købe percussion instrumenter som færdige pakker, hvilket er den ideelle gaveidé. Ikke alene får barnet mulighed for at dyrke en ny aktivitet, men kan også optræne en bedre motorik i brugen af de enkelte instrumenter.

De enkelte produkter indeholder ingen former for giftstoffer, hvorfor børnene kan bruge dem ganske trygt.

Få den rigtige rådgivning med Slagtøj Centret

Slagtøj Centret tilbyder ikke kun salg af instrumenter inden for en række kategorier. Du kan også indhente hjælp hos teamet, hvis du f.eks. står og mangler en bestemt reservedel eller har brug for specialistviden om f.eks. percussion instrumenter.

Er de enkelte dele ikke på lager, eller har teamet ikke det ønskede svar på rede hånd, ved de altid, hvor de kan finde det!