Pæne udendørs ståltrapper fra First Floor CPH

First Floor CPH tilpasser deres interiørløsninger til netop dig. Her finder du alt fra udendørs ståltrapper til den populære New Yorker væg, der kan blive iøjnefaldende tilføjelser og pynte i ethvert hjem. Læs mere om de mange muligheder her eller på www.firstfloorcph.dk.

Køb en flot udendørs ståltrappe fra First Floor CPH

Udendørs ståltrapper fra First Floor CPH er perfekte til hjem, hvor for eksempel hoveddøren er forhøjet på grund af terrænforskelle, eller du mangler adgang til første eller anden sal udefra. Der er mange muligheder for udendørs trapper fra First Floor CPH. De fås således til netop disse situationer og kan også altid specialtilpasses netop din bolig og dine specifikke behov. Til dette står professionelle håndværkere klar med stor erfaring og omtanke, når det gælder inkludering af kunder i både designprocessen og under produktionen. Udendørs trapper produceres altid i flot stål, der som standard er mat sort med en smule struktur. Strukturen på de flotte udendørs trapper hjælper til skridsikkerheden, men det er altid en mulighed at kombinere denne standardmodel med andre materialer eller ønsker, hvis du vil sætte et personligt præg på netop din trappe. For eksempel kan udendørs ståltrapper blive monteret med trin af træ eller komme i en anden RAL-farve.

Forkæl dig selv med en New Yorker væg i moderne stil

Med en New Yorker væg fra First Floor CPH kan du give lyset adgang til flere rum ad gangen, selvom de er opdelt af en væg. En New Yorker væg er nemlig en flot konstruktion af stål og glas, der i stedet for at give indelukket klima, som traditionelle gipsvægge kan give, både åbner op og afskærmer på en og samme tid. Du kan derfor nemt slippe for både lugt, fugt og lyd, uden at gå på kompromis med lys, når du installerer en New Yorker væg med First Floor CPH i ryggen. De mange professionelle håndværkere tager nemlig altid hånd om dig, guider dig gennem processen og spørger dig til råds, sådan at du kan føle dig i trygge hænder og altid får dækket dine behov. Det er muligt at få en New Yorker væg installeret, uanset hvor den skal være og hvor stor den skal være, da alle design specialtilpasses netop dine rum. Du kan derfor sagtens tage kontakt til de erfarne medarbejdere, selv hvis du har kringlede hjørner, store åbne rum eller meget små passager.

På www.firstfloorcph.dk finder du både inspiration og hjælp. Det kan eksempelvis være i form af den smarte New Yorker væg prisberegner, der gør det muligt for dig at få en estimeret pris udregnet, før den resterende proces sættes i gang.