På www.legebyen.dk finder du kortspil og brætspil for hele familien

Sæt gang i gode samtaler og hygge rundt om bordet med sjove kortspil, brætspil og samtalespil fra www.legebyen.dk. Læs mere her i artiklen om det brede udvalg, der blandt andet byder på forskellige udgaver af SNAK samtalespil, Codenames og Dixit.

Kortspil og samarbejdsspil for voksne, børn og hele familien

Hos Legebyen.dk har de et bredt udvalg af kortspil for både børn og voksne, herunder blandt andet de populære SNAK samtalespil, der åbner op for gode samtaler blandt familie og venner eller i parforholdet. I sortimentet på deres hjemmeside finder du alt fra kreative spil som for eksempel Dixit, samarbejdsspil som Hanabi og Codenames samt sjove familiespil som eksempelvis 6 nimmt!, King of Tokyo og KLAPS. Så hvis I er en spilleglad familie eller blot har brug for underholdning til en sommerhusweekend, så er www.legebyen.dk et rigtig godt sted at starte. Der er også mange spil for de lidt mindre børn, så der en god chance for, at alle kan være med, når der skal hygges i fællesskab. Her kan for eksempel nævnes Bamsespillet, der kan spilles af børn på 3 år og op, eller Gnomes, der kan spilles af børn på 4 år og opefter. Besøg hjemmesiden, og find din, dit barns eller hele familiens favorit allerede i dag.

SNAK samtalespil og andre kortspil fra Legebyen.dk sætter gang i den gode samtale

Hvis du er på udkig efter et godt kortspil for enten lidt større børn eller voksne, der kan lede til gode samtaler, så bør du helt sikkert se nærmere på SNAK samtalespillet. Det findes i mange forskellige udgaver, som du kan finde i udvalget af kortspil hos Legebyen.dk. Der er lidt forskel på emnernes indhold, og derfor finder du både temaer, der passer til enten 10 år eller 13 år og opefter. I disse udgaver byder spillene blandt andet på spørgsmål om hverdagen, tanker og nærvær. Samtalespillet DATE henvender sig til unge og voksne på over 16 år, mens ELSK henvender sig til voksne over 20 år. De to sidstnævnte er oplagte til de, der skal på date sammen for første gang, og til dem, som allerede er i et forhold. Med de enten hyggelige eller dybe spørgsmål er der god mulighed for at lære den anden bedre at kende. For dem, der har været i et fast forhold over længere tid, giver spørgsmålene en god anledning til at åbne op for emner, man ikke ellers ville have diskuteret, hvilket er en god mulighed for at pleje forholdet og kærligheden til hinanden. SNAK samtalespillet har generelt opnået en stor popularitet på grund af sin evne til at sætte gang i gode samtaler. Snyd ikke dig selv og din vennegruppe for denne oplevelse, men køb dette eller et andet underholdende kortspil på legebyen.dk.