Madkonceptet tilbereder frokostordning til firmær

Mad til arrangementer og frokoster er utroligt vigtigt. Når der spises, samles alle, og det er derfor også en stor del af at være sammen. Mangler I catering til frokost eller arrangementer i eller omkring København, så er Madkonceptet klar til at hjælpe. De kan love god frokostordning til firmaer og buffet til events.

Madkonceptet laver varieret frokostordning til firmaer

Det bedste, du kan gøre for dine medarbejdere og dig selv, er at sørge for en lækker frokost. Madkonceptet lover god frokostordning til firmaer, alt sammen lavet af gode og friske råvarer. Frokostordning til firmaer er en utroligt god ide, specielt når I arbejder foran computeren hele dagen. Der er mange, der ikke får god mad med eller spilder en del af deres frokosttid på at gå hente den. Med en frokostordning til firmaet vil I alle sidde sammen, slappe af og forhåbentligt lægge arbejdet på hylden for en stund. En god frokostordning til firmaer kan gøre alle mere friske og er bevist at give færre fraværstimer og sygedage. Deres frokostordning til firmaer er lavet med tanke på god og sund mad, som leveres på det ønskede sted og tidspunkt. De er fleksible og kan derfor altid kontaktes med ændringer af antal kuverter, mad og lignende. Lær mere om frokostordning til firmaer på www.madkonceptet.dk.

Med den bedste buffet til events er alle glade

Skal der afholdes store eller små events, så er det en rigtig god ide, at du vælger den bedste catering. Madkonceptet kan klare lækker buffet til events, der kan være tapas, wraps eller noget helt andet. De sørger altid for at levere god mad lavet af lækre og friske råvarer. Deres buffet til events er derfor altid i høj kvalitet. Når der er tale om buffet til events, skal der minimum bestilles 15 kuverter. I kan vælge mellem fem forskellige buffeter til events. I kan være sikre på at få en varieret og eksklusiv buffet, og har I specielle ønsker, kan de helt sikkert også hjælpe der. Fortæller I eksempelvis, at der skal være tanke på bestemte allergier, så kan de uden tvivl finde den bedste løsning til jer. Skal I have buffet til events i København eller omegn, er I garanteret levering direkte til døren. I kan også selv vælge at hente fra dem, hvis det passer jer bedst. Uanset hvad er I garanteret en god madoplevelse, hvis I bestiller buffet til events fra www.madkonceptet.dk.

Madkonceptet står altid klar til at levere god mad i København og omegn. De har altid fokus på at lave mad i høj kvalitet og af friske råvarer.