Lider du af ufrivilligt hårtab? En moderigtig turban kan være den rette løsning for dig

Selvom det kan være svært, hvis du som kvinde mister dit hår, så behøver det ikke at ændre dit selvbillede. Der findes nemlig rigtig mange forskellige muligheder, så du stadig kan bevare din femininitet, selvom du mangler hele eller dele af håret på hovedet.

Hvis du gerne vil se både moderigtig ud og dække hårtabet, kan du blandt andet vælge en flot turban, et tørklæde eller en paryk. Læs mere om mulighederne i dette indlæg.

Hovedbeklædning til kræftramte kvinder og øvrige former for hårtab

Kræftramte kvinder og kvinder, der lider af alopecia eller andre former for hårtab, kan have stor glæde af at få en løsning i form af en flot hovedbeklædning. Parykker er nemlig ikke altid den første og bedste løsning for alle. Hos Toftild tilbyder de derfor også flotte turbans- og tørklæder, der kan dække hårtab hos kræftramte kvinder og andre kvinder der af forskellige årsager lider af hårtab.

Toftild har specialiseret sig i at levere flotte hovedbeklædninger i form af tørklæder og turbans- i lækker kvalitet, designet til at beskytte din hovedbund. I sortimentet finder du alt fra de helt enkle modeller i afdæmpede farver til de mere farverige og mønstrede af slagsen. Det er løsninger til dig, der gerne vil bevare din femininitet, men som måske er mere til et tørklæde eller en turban end en paryk. Derudover kan et flot tørklæde eller en fin turban også være med til at fremhæve din personlige stil.

Beskyt din hovedbund

En turban, en paryk eller et tørklæde vil ikke kun spille en vigtig rolle i forhold til dit udseende, for det kan også være med til at beskytte din hovedbund.

Når du ikke har hår på hovedet, eller når håret er meget tyndt som følge af delvist hårtab, så bliver din hovedbund særligt udsat for både kulde og varme samt solens skarpe stråler. Derfor kan det være nødvendigt at beskytte hovedbunden med f.eks. et tørklæde, en hat, en paryk eller en turban.

Vælg en turban, der passer til din personlige stil

Hos Toftild forhandler de et stort udvalg af turbans, så du kan vælge lige netop dén, der passer til din personlige stil. Det kan f.eks. være, at du foretrækker et smukt tørklæde med flotte mønstre, der understreger din sprudlende personlighed. Det kan også være, du bare gerne vil have en enkel og stilren turban, der ikke tiltrækker for meget opmærksomhed.
Valget er dit, men Toftild hjælper dig gerne med at finde lige netop dén løsning, der passer bedst til dig og din stil, hvis du ønsker det.

Du kan også vælge at købe flere forskellige turbans, så du kan skifte imellem dem. På den måde vil du altid have en turban, der passer til dagens outfit, så du kan sammensætte et look, der gør dig tilpas og glad.