Lavendel Hidcote Blue – En helt fantastisk smag

Lavendel Hidcote Blue er en fantastisk lavendelsort, som blandt andet kan bruges til at lave lækker kombucha. Lavendler er planter, der elsker solskin og trives i varmt vejr. De bliver højest og bredest, når de gror under milde vintre og varme somre. Lavendler når deres fulde størrelse efter to/tre år. Hidcote Blue kan dyrkes i Danmark og er den mest mørkeblå af de lavendelsorter, vi dyrker herhjemme. Lavendler er vintergrønne halvbuske, som hører hjemme i Middelhavsområdet. De blomstrer mellem juli og september. Lavendler er velegnede til at dyrkes både indendørs og udendørs. Denne smag giver en helt fantastisk og meget unik smag til kombucha. Hvis dette derfor lyder som noget for dig, så skynd dig ind i udvalget lige nu og få fat på noget Lavendel Hidcote Blue. Du vil med sikkerhed ikke komme til at fortryde det.

lavendel Hidcote Blue – En helt fantastisk smag

Lavendel Hidcote Blue er en af de nyere trends inden for te. Det giver en helt fantastisk smag, og er derfor blevet meget populær. Denne smag kan købes i mange butikker, og det er bestemt værd at prøve. Lavendel Hidcote Blue har et let og elegant udseende, og passer perfekt til enhver anledning. Det er lavet på basis af lavendel, hvilket giver en skøn smag. Lavendel Hidcote Blue er også godt for dig, da den indeholder mange antioxidanter. Det er derfor et must try når det kommer til te og man vil ikke komme til at fortryde at man prøvede teen.

Lavendel Hidcote Blue – En lang tradition

Lavendel Hidcote Blue, som er en variant af Kombucha te, stammer fra Kina og går tusindvis af år tilbage. Det er en fermenteret probiotisk drink, som laves af te, sukker og en svamp til gæring. Lavendel Hidcote Blue smager fantastisk og er meget velsmagende. Den præcise farve afhænger af, hvor i fermenteringsprocessen den er. Svampen kaldes også SCOBY, som er en forkortelse for – på dansk – symbiotisk kultur af bakterier og gær. Det er gode bakterier og gær, der arbejder synergistisk sammen og producerer en bestemt fermentering. Lavendel Hidcote Blue er et must-try! Gå derfor ind i udvalget og få fat på denne smag.