Køb en ladcykel på tilbud

Hvis du vælger at handle hos os kan vi garantere dig at du får en el-ladcykel på tilbud til familien. Vi leverer cyklen med fokus på at skabe det bedste produkt og altid havde vores udstyrspakke 100% i orden, og samlet så den er klar til brug. Hvis du besøger vores siden kan du i bunden af hver produkt læse lidt om hvad der er i udstyrspakken og hvad det er vores cykler består. På den måde viser vi også at vi er totalt transparent og fremviser gerne alle vores materialer og produkter i vores cykler. Grunden til at du ligesom mange andre skal vælge vores ladcykel på tilbud er at vi skaber oplevelser for dig som du kan benytte dig med din børn. Vi løser sammentid alle hverdagens store transportproblemer, plus vi derudover tilbyder en nem måde at komme på arbejde sammentid med at det giver god motion og en god, miljøvenlig løsning som i sidste ende gavner alle parter.

 

Kvalitets ladcykler på tilbud til skarpe priser

Alle vores cyklet gør det nemt for dig at komme til arbejde uden, at de normale morgen problemer som kø og andet skal forstyrre. Vi gør det muligt at fragte de små sammentid med at få en gratis motions time ind i dagen. En kvalitets ladcykel på tilbud er bare en helt normal ladcykel som har en indbygget motor, som giver dig følelsen af det er nemmere at kører grundet den fremdrift som cyklen giver dig. Cyklen er nem at få frem og tilbage i stedet for at skulle prøve at undgå den store trafik hver morgen og eftermiddag. Priserne på vores ladcykel på tilbud er for alle og noget som de fleste kan være med på. Du slipper for udgifter og meget andet.

 

Hvordan fungere vores ladcykler

Efter brug af en af vores ladcykler kan du benytte dig af en adapter som giver cyklen strøm. En opladning tager cirka tre timer. Og selvom at din cykel løber tør for strøm imens at du cyklet på den, og der kan vi med ro i maven også fortælle jer at cyklen kører super godt selvom at der ikke er strøm på den. På cyklen kan man se et display som sidder på styret hvorpå du kan se hvor meget motorkraft du bruger og hvor hurtigt cyklen kører samt opladningen. Besøg hjemmesiden i dag og se vores lækre udvalg af ladcykler tilbud som har priser alle kan være med på.