Køb både en færdigmonteret eltavle og kvalitetsprodukter fra LK Fuga på www.yousave.dk

Mangler du billige el artikler er du på rette vej! Hos YouSave.dk finder du hurtigt og nemt kvalitetsprodukter til dine elinstallationer til billige penge. Her gøres et stort stykke arbejde for, at du skal kunne nyde godt af deres håndplukkede sortiment — uanset hvor stort dit budget er!

LK Fuga kombinerer kvalitet og stilrent design

LK Fuga er en stor del af det populære katalog af el-artikler fra Lauritz Knudsen. Fuga-serien består af en lang række forskellige produkter indenfor kategorierne afbrydere og stikkontakter. Alle lever de op til de høje standarder indenfor kvalitet, som Lauritz Knudsen har formået at opnå anerkendelse for. En LK Fuga stikkontakt fås derfor i både lysegrå, hvid, koksgrå og stålmetallic, sådan at du kan finde en, der passer til dit hjem og din individuelle smag for indretning. Den robuste kvalitet og det tidløse design betyder, at du derfor alt i alt investerer i et langtidsholdbart produkt, der kan tilpasses efter behov. Dette gælder også i relation til funktion. Find nemlig både LK Fuga stikkontakter, afbrydere, rammer, dåser eller afbryderskruer, når du klikker dig ind på www.yousave.dk. De mange kategorier i produktserien LK Fuga gør det muligt for dig at udelukkende installere produkter fra en serie i dit hjem, sådan at du aldrig behøver at være nervøs for elementer, der ikke passer sammen.

Færdigmonteret eltavle med CE-certificering

En færdigmonteret eltavle er et andet produkt hos YouSave.dk, der tager brug af Lauritz Knudsens høje kvalitetsniveau. Færdigmonterede eltavler fra YouSave.dk er nemlig alle fremstillet med afdækninger fra den danske producent, hvorimod komponenterne typisk kommer fra Schneider Electric. En færdigmonteret eltavle er desuden altid installeret med sorte og blå 90 graders ledninger. Ligeledes leveres de med en komplet varmetabsberegning, diagram over tavlen samt den lovpligtige CE-certificering. Alt i alt leveres færdigmonterede eltavler fra YouSave.dk derfor klar til installation, sådan at du heller ikke her behøver at bekymre dig om at skulle finde elementer fra flere forskellige steder. Står du midt i et meget specifikt byggeprojekt, der kræver en meget specifik gruppetavle, imødekommes dette også på www.yousave.dk. Her har du nemlig ligeledes muligheden for at købe en special bygget gruppetavle, der passer dine individuelle behov. Uanset om du er interesseret i de almindelige eller special byggede eltavler, kan du dog vide dig sikker på, at kvaliteten er i top. De er nemlig alle samlet af el uddannet personale, der har øje for både detaljer og kvalitet.

Besøg webshoppen allerede i dag, og gør et kup på dine nye el-artikler, der med garanti kan fås til nogle af Danmarks bedste priser på www.yousave.dk.