Kan du heller ikke overskue flytningen? Så kig med her.

Står du og mangler en flyttebil til din flytning? Så lej din flyttebil i Odense hos HE Biler. Du kan leje en flyttebil for kun 500 kr. (mandag-onsdag), og det er inklusiv forsikring. HE Biler har hjemme i Ringe på Fyn kun 10 minutters kørsel fra Odense. Her kan du nemt komme fra og til, og det er nemt og hurtigt at komme videre til din destination. Der er hele tiden mellem 15-20 flyttebiler til rådighed, så du kører aldrig forgæves.

Rummelighed og praktisk

Vælger du en flyttebil fra HE Biler, så er du sikret en god oplevelse i forbindelse med din flytning. Bilerne er nemlig særdeles rummelige med indvendige mål på henholdsvis 15 m3 og 20,5 m3. Der er desuden installeret elektroniske lifte, som gør flytningen en del nemmere med store møbler. Du skal således ikke bakse med at få møblerne op i bilen, bare lad liften gøre arbejdet. Den store plads i flyttebilerne gør også, at du kan spare unødvendige ture frem og tilbage.

Meget billigere end en flyttemand

Vælger du at benytte dig af vores tilbud om at leje en flyttebil i Odense til kun 500 kr., så sparer du masser af penge. Tilbuddet gælder kun i ugens første tre dage, men til gengæld er der også en vild besparelse af hente. Dansk Møbeltransport Forening regner således med en pris på mellem 900-1100 kr. i timen for at få to flyttemænd med en flyttebil til at flytte for dig. Det kan nemt løbe op i 4-5.000 kr. for fire-fem timers arbejde. Derfor er det en god idé at se, om det kan lade sig gøre at samle et par venner eller familie til at hjælpe, så du kan holde prisen nede på en sikkert allerede i forvejen dyr flytning.

Et godt valg i Odense og omegn

Med lokationen i Ringe lige udenfor Odense, så er HE Biler det oplagte sted at søge hen, hvis du står og skal til at flytte i Odense eller omegn. Hos HE Biler finder du altid en god løsning på dit problem, og du finder altid at bilerne er i top stand. De bliver nemlig altid serviceret på eget værksted, så de kan klare opgaverne upåklageligt. Værkstedet hos HE Biler er medlem af AutoMester og DBR, så du kan altid være sikker på, at kvaliteten er i orden. Derfor er der ingen undskyldning, hvis du har brug for en flyttevogn i nærheden af Odense. Flyttebilerne kan desuden køres med et helt almindelig B-kørekort.