JAFI – Jagt, Fiskeri & Outdoor tilbyder et stort udvalg af Härkila tøj og Hanwag vandrestøvler

Da de har et bredt udvalg af produkter, som bl.a. rummer Härkila tøj, Hanwag vandrestøvler og meget mere, er JAFI – Jagt, Fiskeri & Outdoor den helt rigtige butik at starte med at kigge forbi, uanset om man er jæger, lystfiskeri eller udelivsentusiast. Her kan man finde alt, hvad man har brug, næsten uanset hvor specifikt det måtte være, og så er serviceniveauet helt i top. Vil du læse mere om butikken og deres katalog, har vi skrevet mere om det i artiklen herunder.

Härkila tøj kombinerer høj kvalitet og praktisk design

Når det gælder slidstærkt tøj til jagt, lystfiskeri og udeliv – f.eks. vandreture og overlevelsesture – er der få mærker, som nyder samme respekt og anseelse som Härkila. Härkila tøj er nemlig designet til både at beskytte bedst muligt imod elementerne og til at være behageligt at have på selv i længere tid ad gangen. Derfor er det ikke så overraskende, at mange jægere, lystfiskere og andre folk med hang til frisk luft og store vidder vælger netop Härkila tøj, når der skal købes nyt tøj til garderoben. Lige nu har de på www.jafi.dk et bredt udvalg af Härkila tøj på lager, og her kan du finde alt lige fra halsedisser og elefanthuer i camouflagefarver til gummistøvler, bukser og trøjer. Alt sammen leveres i den verdensberømte kvalitet, som Härkila tøj er kendt for, og som ikke så overraskende er én af de primære årsager til mærkets popularitet.

Fuldend dit outdoor-sæt med Hanwag vandrestøvler

Udover Härkila tøj kan du bl.a. også finde et par nye Hanwag vandrestøvler i kataloget hos JAFI – Jagt, Fiskeri & Outdoor lige nu. Skal man for alvor ud at gå langt og samtidig minimere risikoen for vabler og ømme fødder, er et par Hanwag vandrestøvler et fremragende valg. De fås i flere smarte design, der alle har den slidstærke kvalitet og det flotte, klassiske look til fælles. Kataloget tæller både Hanwag vandrestøvler og Hanwag sko, så der er noget for dig, uanset hvad du foretrækker. Derudover har man også mulighed for at købe diverse slags plejemidler som sko-voks og imprægneringsspray til ens Hanwag vandrestøvler.

Har du spørgsmål i forhold til dit valg af et sæt nye Hanwag vandrestøvler eller en bestemt type Härkila tøj, kan du altid rette henvendelse til forhandlerens kundeservice. Her sidder venlige folk klar til at hjælpe og guide dig, så du kan foretage det helt rigtige køb. Husk i øvrigt, at du kan slippe for at betale for fragten, hvis du shopper for over 499,- i butikken.