Ivanhø of Sweden – tøj der kan holde dig varm

Leder du efter noget tøj, som du kan gå ude i i den kolde danske vintertid uden at fryse? Er du vild med strik i uld i allerhøjeste kvalitet? Så bør du tage et kig på Ivanhoe of Sweden.

Tøjet fra Ivanhoe of Sweden er simpelthen lavet fantastisk godt, og det er således også noget af det mest behagelige tøj at have på. Dette er dog ikke noget nyt, idet Ivanhoe of Sweden i flere generationer har udviklet og designet funktionelt beklædning i allerhøjeste kvalitet. De udvælger deres råvarer med omhu, og du kan derfor være helt sikker på, at alt tøjet fra Ivanhoe of Sweden er lavet af både kvalitetssikre og slidstærke materialer. Dette betyder naturligvis også, at du kan have dette tøj i rigtig lang tid, før du behøver at skifte det ud med noget nyt. Det lækre uld kan holde dig varm hele dagen, hvis du er et rigtig udemenneske.

Du finder således både den perfekte T-shirt, sweater, jakke og cardigan, og du bliver med garanti ikke skuffet.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her det store udvalg af Ivanhoe of Sweden.

Kradsfrie sweatere fra Ivanhoe of Sweden

Noget af det, som Ivanhoe of Sweden er mest kendt for, er deres kvalitetsprodukter i kogt uld, der ikke kradser. Således er kogt uld fantastisk at have på, da det, udover at være kradsfrit, samtidig yder læ mod vind og vejr i langt højere grad end en almindelig, traditionel striktrøje gør. Derudover holder tøj i kogt uld desuden sin facon og farve utroligt flot, og derfor behøver du ikke bekymre dig om slatne og misfarvede trøjer. Ivanhoe of Sweden laver dog også en række lækre trøjer i noget mere traditionelt strik. Du finder bl.a. produkter i Merinould, som også er lækkert, blødt og kradsfrit.

Blandt udvalget af Ivanhoe of Sweden finder du Islænder sweateren, som er lavet på maskine på et af de bedste spinnerier i Norge. Mønsteret er det originale retro råhvide/koksgrå farve. Den er lavet i kraftigt garn og er dejlig blød med en høj rullekrave. Der er ribstrik i bunden, håndled og hals for god pasform.

Der er altså garanti for, at du finder lige præcis det, som du står og mangler.