Hos Pluma Posters fås plakater til badeværelse

Køb plakater til hjemmet med god samvittighed hos Pluma Posters. Pluma Posters producerer bæredygtigt dansk plakatdesign — de printer nemlig først produktet, når du lægger en ordre! Vælg mellem en lang række flotte og unikke design, der kan sætte prikken over i’et på dit hjem. Læs mere om dine mange valgmuligheder herunder eller på www.pluma.dk.

Få smukke plakater til badeværelse fra Pluma Posters

Flotte plakater til badeværelse fra Pluma Posters er til dig, der føler, at dit badeværelse mangler lidt. Plakater til badeværelse er nemlig en stensikker måde at gøre din hverdag bare en lille smule sjovere på. Hos Pluma Posters står man altid klar med en række flotte plakater til badeværelse, der omfatter 8 fantastiske motiver, som alle fås i 9 forskellige farvevalg. Størstedelen af disse Pluma plakater til badeværelse kommer med en lille inspirerende tekst. Dette kunne for eksempel være “Wash your worries away” eller “Wash, floss, brush, flush”. Plakater til badeværelse fra Pluma Posters er derfor ofte en reminder til at nyde de små øjeblikke i hverdagen. Udvalget af plakater til badeværelse dækker dog også mere funktionelle plakater, såsom det klassiske badeværelses-skilt. Denne kan lede dine gæster på rette vej, hvis de skulle blive trængende, mens de er på besøg.

Med kaffe plakater kan du vise din kaffeglæde

Kunne du også tænke dig at underholde dine gæster i køkkenet, er kaffeplakater ligeledes at finde på www.pluma.dk. Kaffe plakater fås for eksempel med en guide, der forklarer, hvordan forholdet mellem mælk og kaffe bør være i forskellige typer af kaffe. Find ligeledes kaffe plakater, der forklarer, hvordan kaffebønner kan ristes, alt efter hvilken smag af kaffe man ønsker. Sidst men ikke mindst finder du fine kaffe plakater med illustrationer af for eksempel en grinder, en espresso-maker eller en french press. Disse er hyggelige plakater at have hængende, der især henvender sig til dig, der elsker kaffe. Kaffe plakater fra Pluma Posters har dog flere funktioner end bare at være stemningsfulde. Ved at hænge kaffe plakater som disse op, har du nemlig altid en samtalestarter ved hånden, skulle du have gæster på besøg, du ikke kender så godt. En informativ plakat er nemlig ikke bare et dekorativt objekt, men også en type ophæng mange mennesker ville få lyst til at stoppe op ved, sådan at de kan undersøge det nærmere. Kaffe plakater er derfor også en perfekt gaveidé og fungerer især godt som værtindegave — givet at værten holder af kaffe!

Find de mange plakater på www.pluma.dk, og få dit indkøb leveret med bare én dags varsel, hvis du bestiller inden 14:00.