Hesselager Energi – Din leverandør af træpiller

Hesselagerenergi er din leverandør af RUF briketter, fyringsolie, brænde og træpiller. Vi sælger udelukkende træpiller og andre varer, som vi selv benytter og du kan derfor være helt sikker på, at du kun får træpiller af den absolut højeste kvalitet på markedet. Hos hesselagerenergi kan du altid finde træpiller af kvalitet til gode priser. Vores træpiller har en minimal slaggedannelse, når de brændes af, hvilket resulterer i en langt bedre oplevelse for dig. Derudover kræver det også langt mindre vedligeholdelse, hvis man sammenligner med træpiller af lav kvalitet.

Hesselagerenergi blev grundlagt tilbage i 2013, og siden da har vores primære forretningsområde bestået af salg af træpiller og fyringsolie på Fyn. Vi er leverandør for både erhvervskunder og private.

Stop med at købe billige træpiller

Hvis du ikke har installeret et pilefyr endnu, kan du spare en del penge ved at få et installeret. Pengene du kommer af med for pillefyret vil ofte tjene sig selv hjem igen efter 3-4 år, hvis du skifter til pillefyr stedet for din nuværende varmekilde.

Besparelsen afhænger selvfølgelig af, hvilket pillefyr du vælger at få installeret, samt hvilke træpiller du benytter. Hos hesselagerenergi anbefaler vi, at du køber træpiller med minimal slaggedannelse, eftersom det er mest effektivt og det mest skånsomme over dit fyr.

Vi forhandler træpiller af højeste kvalitet, der sørger for, at du får det meste ud af dit pillefyr. Alle vores træpiller har et lavt aske- og vandindhold og er fremstillet af 100% rent træ.

Træpiller vi tilbyder:

  • HP-kvalitet som fås i både 6mm og 8mm, og er af absolut højeste kvalitet.
  • Blue Point-træpiller der har den samme gode forbrænding som HP-træpiller. Forskellen er dog at de er en del billigere, men i mange tilfælde kan det ikke mærkes.
  • EcoNordic-træpiller
  • Stockhorvan-træpiller
  • Vida-træpiller
  • ScanFarm DLG træpiller

Du kan læse mere om de andre træpiller på vores hjemmeside.

God service og lynhurtig levering

Hos hesselagerenergi går vi utrolig meget op i, at vores service er fantastisk samt at vores levering er sikker og lynhurtig. Vi ønsker desuden at give kunderne en god oplevelse, der er over det sædvanlige, og af netop den grund står vi også altid klar til at hjælpe dig. Således kan du nemlig være helt tryg ved, at de varer du eller din virksomhed modtager fra os, matcher netop dine ønsker og behov. Hvis du har spørgsmål eller lignende til vores varer eller levering, så er du mere end velkommen til at kontakte os på 62 25 35 10, eller skriv en mail til mail@hesselagerenergi.dk – Vi glæder os meget til at høre fra dig!