Har du prøvet at strikke med silkegarn?

Er du vild med at strikke eller hækle? Så er du langt fra den eneste. Det er efterhånden blevet utroligt populært at strikke og hækle selv, og ud over at det er en god måde at få tiden til at gå på, mens du fx slapper af på sofaen fredag aften, så kan du også spare penge.

Ved at strikke dit eget tøj og tilbehør kan du nemlig få noget tøj i en utrolig høj kvalitet, som ellers ville koste mange penge, hvis du skulle købe det i butikkerne – men som du kun betaler garnet for, når du selv strikker.

Der findes mange forskellige typer garn, men især silkegarn er et populært valg blandt mange. Det er også lige netop den type garn, der er fokusområdet her i denne artikel. Så læs med og bliv klogere på, hvorfor du lige netop skal vælge at strikke med silkegarn næste gang, du skal strikke noget til dig selv eller dine nærmeste.

Hvorfor skal du vælge silkegarn?

Der er flere gode grunde til, hvorfor du med stor fordel kan vælge silkegarn, når du skal strikke eller hækle. Silkegarn er kendt for at være et utroligt eksklusivt materiale, der ikke kun er smukt, men som også har en dejlig sval fornemmelse på huden.

Alt afhængigt af hvilket produkt du skal strikke eller hækle, kan du vælge forskellige typer silkegarn. Der findes fx Morbærsilke, som kombineret med Lamauld giver et utroligt lækkert garn kaldet Llama Silk. Du kan også vælge garn i 100 % ren silke som fx Soft Silk, der er fremstillet af råsilke.

Hvor kan man købe silkegarn henne?

Hvis du er på udkig efter silkegarn i høj kvalitet, kan du besøge Kreativgarn. De forhandler et stort udvalg af mange forskellige typer garn, som du bl.a. kan købe i deres webshop. Derudover har de også en fysisk butik i Esbjerg, hvis du foretrækker at kigge forbi butikken og mærke de forskellige garnkvaliteter.

Køber du online i webshoppen, kan du regne med, at dine bestilte silkegarn ankommer til din adresse inden for 1-2 hverdage. Du behøver således ikke at vente ret længe på at komme i gang med at strikke flotte halstørklæder, bluser og lignende med garnet. Fragten starter fra 35 kr., men køber du for mere end 399 kr., får du gratis levering.