Har du lyst til at eje en skildpadde eller andet, så er monis butikken noget for dig!

Hvis du har en passion for skildpadder og krybdyr, er monis den rette butik for dig. De tilbyder et bredt udvalg af udstyr og forsyninger til skildpadder og krybdyr samt ekspertrådgivning om pleje og pasning. De mener, at alle skildpadder og reptiler fortjener den bedst mulige pleje, og de er forpligtet til at levere de produkter og tjenester, der hjælper med at gøre det muligt. Besøg dem i dag for at se, hvad monis kan gøre for dig og din krybdyrven.

Monis – deres første krybdyrsmesse var startskuddet

De er en virksomhed, der har specialiseret sig i krybdyr. De deltog i deres første krybdyrmesse i efteråret 2013, hvilket gav startskuddet til hele konceptet. De havde undervurderet den plads, de ville få brug for til deres stand, og ideen var blot at sælge nogle skildpadder, men allerede dengang gik det stærkt. Og hos Monis, er der løbet meget vand i åen siden de tidlige dage, og Monis er i dag i konstant forandring med nye udviklinger hele tiden. De har fik åbnet en fysiks butik, og derfra er det gået bare gået op ad, for virksomheden.

Monis har passion for krybdyr og skildpadder

De startede som et lille firma med nogle få krybdyr og ikke meget viden. Men de havde en passion for krybdyr, og det kom til udtryk i deres arbejde. De blev hurtigt en fast del af de danske reptilmesser og begyndte at udfylde hullerne på markedet. I dag er Monis stadig passioneret omkring reptiler og krybdyr, men især skildpadder er deres store passion, og deler deres viden med andre. De søger altid at forbedre deres færdigheder og lære nye ting, så de kan yde den bedst mulige service til deres kunder. Hvis du leder efter en virksomhed, der kender skildpadder og andre krybdyr ud og ind, er Monis noget for dig.

Monis – vil gerne give danskerne et alternativ i forhold til geckofoder

De var en af de første virksomheder, der introducerede Pangea på det danske marked i 2015. Det gjorde de, fordi de ønskede et alternativ til de andre, mere kendte gecko-fodermærker på markedet. Desværre fik de ikke mulighed for at distribuere produktet, da producenten kun ønskede, at det skulle distribueres fra et andet land. Dette forhindrede dem dog ikke i at fortsætte med at være en frontløber på det danske marked. Der er altid folk der lytter til kritik og arbejder hårdt for at sikre at deres produkter er af den bedst mulige kvalitet, uden for meget fyld. Det er det, der har gjort Monis så succesfuldt gennem årene, og hvorfor de fortsat er førende i branchen.