Gør din virksomhed international

For at kunne klare sig i fremtiden er det vigtigt, at I kan tage konkurrencen op mod store internationale virksomheder. Herhjemme har vi I mange år været gode til at erobre markedsandele i Sverige og Norge, men vi er ikke altid lige så gode til at ramme resten af verden.

Med øget globalisering bliver det hele tiden vigtigere, at I kan komme ud til nye verdensdele. Her får I nogle tips til, hvordan I griber det an.

Efteruddannelse er vigtigt

For at klare jer på den globale scene bliver I nødt til at være skarpere end alle andre. Danskere har en tendens til at tro, at vi allerede kan vinde over alle andre uden at gøre en indsats. Men den tid er forbi. Det er tid til efteruddannelse af alle folk på arbejdspladsen.

Det kan være alt fra Cisco til AWS. Men det anbefales også, at I ved mere om ITIL, hvor man kigger nærmere på implementering af IT i en række forskellige firmaer. For at følge med og få de bedste kurser bør du kigge på www.globalknowledge.dk. Her har de gode kurser netop inden for alt IT. Herunder Cisco, AWS og ITIL.

Læs businesscases

Der er mange virksomheder, som har været der, hvor I gerne vil hen. De har udarbejdet dyre strategier og der er skrevet PHD opgaver om dem. Mange er ikke klar over, at disse opgaver er frit tilgængeligt. Typisk kan du købe en rapport om en lignende virksomhed for bare 100 kr.

Disse rapporter giver dig et kæmpe indblik i nogle af de udfordringer, som virksomheder gik i gennem for at komme derhen, hvor de er i dag. Du kan også læse rapporterne, som aktieselskaber hvert år udarbejder. Her vil der være en masse informationer om, hvad de regner med, bliver deres udfordringer. De deler det for deres aktionærers skyld, men du kan få gratis viden om dine konkurrenter her.