Frugt til erhverv og private

Har du medarbejderansvar i en virksomhed? Så ved du også, at selv små ændringer kan gøre en stor forskel i enten den ene eller anden retning i hverdagen. Hvis I godt kunne tænke jer at gøre noget godt for medarbejderne, kan I overveje at få indført en frugtordning, så der altid er en kasse eller en kurv med frugt. De kan fås til mange forskellige grupper, næsten uanset hvor mange medarbejdere, I er.

I kan se meget mere om jeres muligheder her: Frugtordning og FrugtKurve til virksomheder. FrugtKasser erhverv med årstidernes øko frugt. Her er stor variation i de frugter, I får, og de er altid nøje udvalgt, så I får dem, der passer bedst til årstiden – det gør også, at I altid får lækker og frisk frugt, og så kan I vælge, om de skal være konventionelle, eller om I foretrækker, at der udelukkende benyttes økologisk frugt. I kan også kigge på andre snacks, der kan inkluderes i ordningen.

Få frugt og grønt leveret til døren

Er du træt af at bruge timevis på at handle i diverse supermarkeder? For nogle er det en pligt, der bare skal overstås, men du kan gøre det hele lidt nemmere for dig selv – hvis du bestiller frugt og grønt online, kan du få det leveret lige til døren. Så er du fri for at stå i supermarkedet og have glemt, hvor meget du egentlig har hjemme i køleskabet.

Det kan du læse om her: FrugtKurven privat. FrugtKasser privat, grøntsagskasser leveret til døren. Billige grøntsager. Det er vigtigt, at man føler, det giver mening, når man handler online, men grundlæggende kan du få alle de samme ting, som du kan i et supermarked, eller endda mere, og så er det mere overskueligt, når du har det hele samlet på én side – du slipper for at rende fra butik til butik.