Forkæl firmæt med en næringsrig frokostordning

På arbejdspladsen er frokosten et dejligt afbræk. Her samles I omkring bordet til en tiltrængt pause og en hyggelig sludder. Det skal bestemt heller ikke glemmes, at det også er her, I får tid til at fylde energilageret op, så resten af dagen ikke føles lige så anstrengende. Dertil er et sundt og næringsrigt måltid fuldstændigt afgørende. Og med en lækker frokostordning bliver dette sikret. En frokostordning fra Frokost+ leveres direkte til døren uden besvær.

Det er vigtigt med et styrkende måltid mad til dine ansatte i firmaet, så I allesammen kan præstere bedst muligt. Det bliver nemlig svært at klare dagen, hvis der ikke har været tilstrækkeligt med tid til at få genopladet batterierne. Skift den hjemmesmurte madpakke ud med en sund og varieret frokostordning, der garanterer velsmag og friske råvarer i alle retterne. Bestil din frokostordning til firmaet i dag hos Frokost+.

Frokost leveret til døren

Der er mange fordele ved at skifte madpakken ud med en fælles frokostordning. Du sparer eksempelvis tid om morgenen, da du bekymringsfrit kan hoppe afsted til arbejdspladsen. Desuden behøver du dermed heller ikke selv at tænke over, om dine ernæringsbehov bliver dækket. Frokost+ har nemlig tænkt alle de rigtige næringsstoffer fra de vigtigste fødevaregrupper ind i alle deres retter. Det er heller ikke nødvendigt at kontoret er udstyret med et køkken. Frokostordningen bliver nemlig leveret til døren i smarte opbevaringskasser. Varme retter leveres i varmekasser, der holder maden spændende og tempereret. Kolde retter leveres modsvarende i kølekasser, der garanterer deres friskhed helt frem til serveringen. Bestil en frokostordning og besøg Frokost+ her.

Lækre retter for enhver smag

Har dit firma valgt at gå med en frokostordning, kan I helt selv tilpasse menuen sådan så den opfylder alle individuelle behov. Er der eksempelvis en overvægt af enten mænd eller kvinder, forskel i alder, ansatte med særlige behov eller andet, så tages alt dette med i overvejelserne. Der bliver lyttet til de ansatte hos Frokost+, hvor firmafrokosten bliver gjort nem og tilgængelig. Dette kan en frokostordning bestå af:

  • En ret med tilbehør (både varmt og koldt)
  • Enten suppe eller f.eks. koldskål i de varme måneder
  • Tapas eller forret
  • Sprøde salater
  • En salatbar m. toppings og hjemmelavet dressing
  • Brød
  • Pålæg
  • Pålægssalater m. klassisk tilbehør
  • Tilbehør til brødet f.eks. hummus, tzatziki, oliven tapenade etc.
  • Fredags-sødt

Du kan altid ændre og tilpasse menuen efter individuelle behov.