Firmafest i Sydhavn – autentisk og fornøjeligt

Med plads til 40 gæster i vores restaurant i sydhavnen og op til 80 mennesker i det tilstødende festlokale, kan jeres brag af en firmafest holdes lige her. Uanset om I er et stort selskab eller en mindre gruppe, er I mere end velkommen til at afholde jeres næste uforglemmelige firmafest hos os.

Når kontorfolket har behov for D-vitamin og IT-folkene har brug for solskin, er der intet bedre end en firmafest langs vandet med eksemplarisk udsigt. Med vores naturligt oplyste lokaler, højt til loftet og store panoramavinduer vil vores lokaler være ideelle til den store firmafest i Sydhavn

Gode og ikke mindst sjove firmafester – eller firmaarrangementer – kræver den rette beliggenhed og de korrekte rammer. Og derfor er Sydhavn det rette valg for jeres kommende firmafest! 

Lad de naturlige lyde fra vandet give jer en afslappende følelse, imens festen favner momenterne. 

Kvalitet og hygge går hånd i hånd

Afhold den næste firmafest lige ud til vandet i Københavns mest eftertragtede område, der byder på et karré-lignende-miljø, der trækker tråde til Amsterdam og Venedig. Her findes de helt ideelle og ikke mindst perfekte rammer til en minderig firmafest, der oser af luksus, charme og hygge. 

Firmafester kan have mange forskellige formål. Oftest handler det dog om at styrke relationerne internt, dét at opleve noget sammen og skabe minder – at få et dejligt minde og sige tak til sine medarbejdere for en god indsats, giver alle et smil på læben og en velværefølelse. 

I Sydhavn går kvalitet og hygge hånd i hånd, når vandets lyde beroligende suser og tilfører luksuriøsitet. Vandet tillader alle at komme helt ned i gear – og det har alle netop brug for. 

En traditionsbunden begivenhed kræver skønne rammer

Firmafester er en vigtig, traditionsbunden begivenhed i rigtig mange virksomheder, hvad enten der er tale om en julefrokost, sommerfest, mindre afdelingsarrangementer eller store firmafester for alle ansatte og ægtefæller. 

Firmafester kræver også gode rammer, hvilket Sydhavn i den grad rummer. Sydhavns rammer er smukke, naturskønne og beroligende. Sydhavn er bygget op omkring havneindustrien i den sydlige del af Københavns havneløb og bliver derfor en autentisk bydel indbegrebet charme – tæt på vand. De smukke omgivelser er helt igennem fuldendte og kan favne jeres næste firmafest på fineste og bedste vis.