Find staldmadrasser hos Dan Egtved

I enhver stald er det vigtigt at have udstyr, der er både effektivt, sikkert og i god kvalitet. Netop alt dette er du sikret, hvis du handler hos Dan Egtved, der har alt til stald og landbrugsdrift. Du kan derfor finde staldmadrasser og afspærring til kvægstalde samt reservedele til alle produkter.

Øg koens behag med staldmadrasser fra Dan Egtved

Med køer er det nødvendigt med det rette underlag, der er både komfortabelt og holdbart. Hos Dan Egtved kan du finde staldmadrasser, der sætter koens sundhed og velvære i højsædet. Du kan finde staldmadrasser, der med Nicolon topdug kombinerer en høj komfort med en lang holdbarhed. Det er dermed noget, du er garanteret at have i lang tid. Topdugen på staldmadrasser er en polypropylen vævning, der har en holdbarhed på over 10 år. Undersidebelægningen er også udført i samme vævning. Da kanterne på staldmadrassernes topdug ikke bukkes ind under latexmåtten, sikres det at dugen ikke krakelerer under de mange klovafsæt. Selve latexmåtten er 50 mm tyk, hvilket er med til at give staldmadrassen den gode komfort. Det er et veludviklet og -afprøvet produkt, der specielt er udviklet til anvendelse som underlag til kreaturer. Derfor er styrken og vægtfylden præcis, som den skal være. For at undgå at der trænger væske ind i måtten, er den pakket ind i plastfolie på 100 µ. Lær mere om staldmadrasser på www.dan-egtved.dk.

Styr ko-trafikken med afspærring til kvægstalde

Skal du have styret ko-trafikken, så har Dan Egtved nogle gode løsninger med afspærring til kvægstalde. Du kan vælge forskellige låger, der kan hæves, flyttes eller svinges, som giver den rette fleksibilitet i stalden. Deres afspærring til kvægstalde fås i forskellige løsninger, der kan fastgøres på mure, bygningsdele, stolper eller andet inventar. Når du ser på afspærring til kvægstalde, er det vigtigt, at du tager i betragtning, hvad der vil være mest praktisk i din stald. Der er nemlig forskel på fast og teleskopbare låger, der bruges forskellige steder. En fast låse bruges til afspærring i én retning, hvor teleskoplåger bruges, når der skal afspærres i flere retninger og i gange med uensartede mål. Der er forskellige længder på afspærring til kvægstalde, så du kan vælge ud fra enten længde eller type. Svingbare låger kan fås i længder helt op til 700 cm, hvor teleskoplåger fås op til 575 cm. Du kan også finde andre former for afspærring til kvægstalde, som blandt andet flytbare låger, der altid kommer som teleskopbare. De kan anvendes flere steder i stalden, bl.a. ved opdeling af goldkøer. Find den rette afspærring til din kvægstald på www.dan-egtved.dk.