Find et loyalt værksted til din Mercedes

Alle der har en Mercedes ved, hvor afhængig man er af den. Den bruges til at køre på arbejde, afleverer ungerne i skole og til fritidsinteresser, fyldes godt op når der skal handles og alle andre ærinder i løbet af dagen. Det er derfor meget essentielt, at bilen virker og er til at stole på, når du 7.30 om morgenen sætter dig til rette for at starte dagen. Det er dog svært at undgå, at der ikke af og til er noget der skal fikses eller vedligeholdes, hvoraf du som bilejer bør have et loyalt værksted, som har din ryg, når bilen står af.

Aflevér bilen i trygge hænder

Som Mercedes-ejer er det en klar fordel at få en god aftale hos et mercedes værksted. Disse burde om nogen have styr på, hvad din bil trænger til, og hurtigt kunne afkode diverse fejlmeldinger. Du vil her blive hjulpet godt på vej af kompetente fagfolk, som har specialiseret sig inden for netop dit bilmærke, så du trygt kan aflevere bilen når den skranter, og så hente den så god som ny senere. Der findes forskellige typer service og inspektion af din bil, alt efter hvad der er behov for

Stort og lille service; Hvad er forskellen?

Prisen på et stort service er dyrere end på det lille, men priserne afhænger også af, hvilken årgang og model din Mercedes er. Begge servicetyper indebærer et olieskift, opfyldning af sprinklervæske, inden- og udvendig vask af bil og kontrol af bilen. Der hvor de to adskiller sig er, at der med det store service kommer tjek af pollenfilter, luftfilter og brændstoffilter, samt et tjek af tændrøret. Vurdér derfor hvad du har brug for inden du bestiller en tid. Hvis din Mercedes er velholdt, er det lille måske tilstrækkeligt, hvorimod det store er at foretrække, hvis det er længe siden, den er blevet undersøgt.