Find en vogn til traktor og høstmaskiner i topkvalitet hos Lyngfeldt

Lyngfeldt forhandler et omfattende udvalg af landbrugsmaskiner og entreprenørmaskiner, der sælges både i ny og i brugt stand. I deres sortiment finder man derfor produkter fra anerkendte producenter som Baastrup, Huqsvarna, Kverneland, Krampe, Stama, Giant, Still, GMR og MI Have & Park. Er du på udkig efter det bedste inden for høstmaskiner eller måske en ny vogn til traktor, så er deres webshop det oplagte sted at starte.

Køb en ny vogn til traktor eller få rådgivning ift. din gamle

Du kan få en af markedets bedste vogne til traktor hos Krampe, og derfor finder du naturligvis også deres vogne repræsenteret på lyngfeldt.dk. Virksomhedens vogne stammer fra Tyskland, hvor Krampe har produceret disse og andre eftertragtede landbrugsmaskiner siden 1983. Køber du en vogn til traktor af producenten Krampe, er du sikret en vogn i høj kvalitet, der kombinerer innovativt design med praktiske funktioner. Der videreudvikles løbende på den populære vogn til traktor, da Krampe har regelmæssige dialoger med kunderne gennem messer såvel som personlig kontakt. Her får de nye input og idéer, som bidrager til modificering og optimering af produkterne og hjælper dem med at skabe markedets bedste vogne til traktor. Deres vogne opfylder naturligvis de højeste kvalitetsspecifikationer, hvilket også er et af virksomhedens varemærker. Krampe sikrer dig dermed et solidt og holdbart produkt, og forhandleren Lyngfeldt tilbyder salg, service, rådgivning, bytte og leasing af nye såvel som brugte produkters. Besøg deres hjemmeside allerede i dag, og se udvalget af vogne til traktor.

Lyngfeldt forhandler brugte høstmaskiner fra gode mærker

Derudover tilbyder Lyngfeldt også et bredt udvalg af brugte høstmaskiner. Hvad end du ønsker at købe, bytte, sælge eller få lavet service på din høstmaskine, står virksomheden klar. De er en af de ældste og største virksomheder inden for salg af, rådgivning om og service af landbrugsmaskiner i Danmark, og de udøver en høj grad af engagement og professionalisme. Find f.eks. en brugt høstmaskine fra det populære brand New Holland, som er kendt for at producere nogle af markedets bedste landbrugsmaskiner. Du kan blandt andet få en brugt høstmaskine i form af den helt nye model New Holland Bigbaler 1290 RC HD med den unikke affjedrede undervogn og medstyrende bagaksel samt stor hjulmontering. Denne brugte høstmaskine har det unikke Loop Master bindesystem og en SmartShift gearkasse for skånsom igangsætning. Du kan også få en New Holland CX8060 SLH mejetærsker med roterende kerneudskiller, el justerbare sold og 4WD, som er fuldt høstklargjort. På hjemmesiden finder du også mange andre brugte høstmaskiner i høj kvalitet til skarpe priser.

Besøg www.lyngfeldt.dk og se det store udvalg af brugte høstmaskiner, eller kontakt forhandleren direkte for at få en uforpligtende snak om dine ønsker og behov inden for køb, salg og service af langbrugsmaskiner.