Familieretsadvokat til sager om forældremyndighed assisterer den svære proces

Familieretssager er meget følsomme og specielt når der er et barn involveret. En familieretsadvokat til sager om forældremyndighed er fuldt bevidst om dette aspekt.

Hos Forældremyndighed.dk vil I blive mødt med en stor menneskelighed og en stor forståelse for jeres situation. En familieretsadvokat til sager om forældremyndighed kan være godt at tage kontakt til, hvis processen er gået i stå og at I dermed har brug for ekstra hjælp. Se nærmere hos Forældremyndighed.

Familieretsadvokat hjælper med den juridiske proces

Uanset om I er blevet gift eller ej, vil I som udgangspunkt have fælles forældremyndighed. Dette er både en rettighed og noget, som de forskellige instanser i landet vil tilgodese. Dermed skal I kunne blive enige om de vigtige beslutninger i barnets liv, hvilket kan være alt lige fra skolegang, bopæl, navn eller aktiviteter.

Det kan ske, at uenigheden mellem forældrene bliver så stor, at det ikke bliver muligt at træffe disse beslutninger sammen. I dette tilfælde kan den ene forældre søge om fuld forældremyndighed alene. Her er der brug for en familieretsadvokat til sager om forældremyndighed, så disse aspekter kan opklares og afklares juridisk. Der kan være forskellige juridiske aspekter, som I skal være opmærksomme på og det kan være svært at holde fuldt overblik over det hele, når man ikke er bekendt med jura. Her vil en familieretsadvokat hjælpe med at give jer både forståelse, vejledning og assistere med det praktiske.

Hos advokatfirmaet Strauss & Garlik kan du finde en familieretsadvokat til sager om forældremyndighed

Hvis samarbejdet mellem jer som forældre er gået i stå, har I brug for en familieretsadvokat. Der er som udgangspunkt altid håb, og det er altid bedst for barnet, hvis I som forældre kan samarbejde. Viser dette sig ikke at være muligt i realiteten, vil en familieretsadvokat hjælpe. Her kan familieretten ophæve den fælles forældremyndighed, såfremt det vurderes, at forældrene ikke har mulighed for at samarbejde til barnets bedste. Det er en konkret og kompleks vurdering fra sag til sag, hvor en familieretsadvokat skal vurdere den reelle situation.

Uanset årsagen hertil, så er det altid meget følsomt for alle parter at have kontakt til en familieretsadvokat til sager om forældremyndighed. Det er følsomt for begge forældre, men hele processen er også enormt følsomt for barnet selv. Derfor er det vigtigt at føle sig professionelt behandlet og ikke mindst hørt, når processen foregår. Dermed er det vigtigt, at du finder en familieretsadvokat, som du føler dig lyttet af og som du har tillid til at kunne håndtere denne emotionelt svære proces.