Få lavet et cts anlæg hos lund og erichsen

Hos Lund og Erichsen servicerer og installerer vi samtlige typer af CTS-systemer, dog primært som autoriseret Trend Systemhus, hvor vi servicerer og installerer Trend CTS. Det betyder altså, at du får en professionel leverandør, der er opdateret om alt i den nyeste teknologi og kan levere et cts anlæg i højeste kvalitet.

Hvad betyder CTS?

CTS er en forkortelse og betyder ”Central Tilstandskontrol og Styring”. Med et cts anlæg fra L&E kan man opholde sig et sted og derfra overvåge samt kontrollere hvad der sker i virksomhedens/bygningens lokaler og rum.

Hvor bruger man cts anlæg?

Et cts anlæg kan benyttes rigtigt mange steder. En skole, idrætshal, institution eller kontorbygning er nogen af de mange eksempler. Alle steder hvor det giver god mening at regulere varme, lys, ventilation og andre energikilder ud fra forskellige kriterier, som hvordan vejret ser ud og om der er nogle personer inde i bygninger.

Er et cts anlæg også for en lille virksomhed?

Det korte svar er, ja. Det kan sagtens betale sig at spare på energiafgifterne. Med for eksempel Danfoss ECL varmestyring, får man hurtigt fordele ved at styre virksomhedens ventilation og varme.

Ved at vælge L&E som din CTS-installatør får du:

  • Certificeret Trend Systemhus
  • Super professionel rådgivning om CTS teknik
  • L&E’s teknikere gennemfører årligt relevante CTS kurser
  • CTS teknikere med en håndværksmæssig baggrund der brænder for CTS
  • En leverandør med stor og professionel erfaring i installation af Danfoss ECL varmestyring

Du kan kontakte Henrik Bærentsen på 96264453, hvis du har brug for yderligere information om cts anlæg, skal have en specifik pris på et cts projekt eller om L&E skal gennemgå din egen virksomheds muligheder for at forbedre og optimere energiforbruget.

God service hos L&E

Hos L&E står vi altid klar til at hjælpe dig og din virksomhed, hvis du skulle have spørgsmål eller lignende omkring cts anlæg. Vi har massere af erfaring indenfor branchen, og kan derfor garantere at vi næsten altid kan finde en løsning, der passer til dit eller jeres behov. Vil du høre mere om cts anlæg, alarmsystemer, kameraovervågning eller andet, så er du mere end velkommen til at give os et kald på 96 26 44 44, eller skrive en mail til info@l-e.dk. Vi vil gøre vores allerbedste for at besvare jeres forespørgsler hurtigst muligt. Hvad venter du på? Ring ind og hør mere om dine muligheder for en effektiv energioptimering. – Vi glæder os til at høre fra dig!