Få stillet tørsten på arbejdspladsen

Har I en gammel kaffemaskine på arbejdspladsen, der måske kører på sidste vers? Så er der garanteret også system for, hvem der fylder den og sætter den i gang, når de møder om morgenen, og den kører flere gange i løbet af en dag. En kop kaffe er noget af det, rigtig mange har i hånden eller ved sin side, når de arbejder, og så er det da ekstra skønt, hvis den virkelig smager godt.

Her kan I se på forskellige kaffeløsninger til erhverv. Det kan være, I har overvejet at investere i en større maskine, der bedre kan tilpasses den enkelte – for selvom en termokande med kaffe kan stille de flestes grundlæggende behov, er det virkelig skønt at opleve, at der er tænkt over tingene, og at kvaliteten lige har fået et nøk op – og det er noget af det, I kan opnå med en god, ny kaffeautomat.

Kaffe til medarbejderne – eller til gæsterne?

Kaffe kan måske have to formål på en arbejdsplads, hvis ikke flere. En ting er, at jeres medarbejdere formentlig sætter pris på at have adgang til en god kop kaffe, men i nogle brancher har I kunder, gæster eller patienter, der kommer forbi – og som måske også sætter pris på at kunne få noget at drikke. Det kan derfor være, I har været ved at overveje, hvad en god løsning til kunderne kunne være.

Her er det en god idé at få installeret en kaffeautomat, som igen har forskellige valgmuligheder. Det behøver ikke være det helt store, og I kan også få indflydelse på, hvad der skal være tilgængeligt – det kommer naturligvis an på, hvor meget I fylder maskinen. Det kan være alt fra kaffe til mælk eller kakao eller muligheden for blot at lave varmt vand, hvis I har tebreve stående fremme – I har rigeligt med muligheder at vælge mellem.