Få et større overblik med SharePoint

Kender du til det, når dine dokumenter og data er rodet på din computer, og der heller ikke er styr på dine kollegers dokumenter. Det kan være svært at have et overblik over alle sine filer og dokumenter på arbejdspladsen, når mange også ofte på tværs skal dele deres dokumenter. Pludselig sidder du i en situation, hvor du ikke kan finde det dokument, som du skal bruge til næste arbejdsopgave eller møde. Der kan findes smartere løsninger på sådan frustrerende problemer, med for eksempel SharePoint løsningen.

Hvorfor vælge SharePoint?

Ofte i diverse arbejdsorganisationer lagre man sine filer og data på computere, hvilket kan være godt nok men, hvis man har mange data liggende, kan det hurtigt fylde computerens lagringskapacitet op. Derfor er der også flere arbejdsorganisationer, der anvender servere til at lagre deres data, fordi de kan mange gange rumme større mængder data. Servere er til gengæld relativt dyre og kan være en økonomisk byrde i jeres budget. Derfor kan SharePoint måske være løsningen til jer, som ønsker at spare penge. Læs hvad SharePoint er her på internettet og find ud af, om denne online lagringsmulighed kunne være med til at dække jeres behov.

Hvad kan I med SharePoint?

I SharePoint har I som virksomhed mulighed for at lagre jeres dokumenter, filer, billeder i et online bibliotek. Derudover kan I også lagre jeres data i den afdeling, der hedder lister. Fordi SharePoint er et online system, kan I få mulighed for nemt at dele dokumenter og data med hinanden på tværs i arbejdsorganisationen, men også på tværs af andre organisationer og også international, Online lagring giver også mulighed for at tilgå materiale fra diverse elektroniske medier, såsom telefonen, tabletten og computeren. Så hvis I vil skabe et lettere og større overblik over jeres arbejdsorganisations materialer, kan det være, at SharePoint er løsningen for jer.