Få det trykt!

Har du startet en virksomhed op, og gerne vil sprede ordet ved for eksempel at uddele nogle visitkort? Eller det kan måske endda være en plakat, et banner, et magasin eller noget lignende du drømmer om at få trykt? I hvert fald har du mulighed for at få det du ønsker trykt på papir eller på noget andet materiale. Der er mange forskellige ting du kan få trykt ned: ord, billeder, citater osv., og du kan se mere om vores trykkeri lige her og få et indblik i trykkeriet og hvilke produkter du kan vælge imellem.

Få spredt dit ord ved trykkeri

Hvis du arbejder eller har en nystartet virksomhed, kan det være en god start at få trykt dit budskab ned, så du kan få vækket opmærksomhed omkring dit nye firma. For eksempel kan visitkort være en måde hvorpå du nemt kan nå en stor menneskemængde på. Derudover kan du også vælge at få trykt nogle folder du kan ligge rundt omkring i offentligheden. Det er selvfølgelig vigtigt at tænke på målgruppen i forhold til placering af visitkortene og folderene, så du er sikker på at få fat på den ’rigtige’ målgruppe til lige netop din virksomhed. Så en gåtur rundt i det lokale område med visitkort og foldere, kan være en god start til at vække opmærksomhed og pirre folks nysgerrighed.

Trykkeri med god samvittighed

Ved at få dine produkter trykt hos Strandbygaard kan du med sikkerhed have en god fornemmelse i maven efterfølgende. Det er nogle miljøvenlige tiltag ved trykkeriet der gør at du og din virksomhed kan have en god samvittighed, og samtidig kan du adskille dig fra andre konkurrerende virksomheder ved at vælge miljøvenlige løsninger til. Så det ikke kun god samvittighed de miljøvenlige løsninger giver, det er også en stærk kompetence til at stå stærkere mod andre virksomheder.