Få det rigtige mobilabonnement til erhverv

Nogle mennesker har to mobiler, og nogle mennesker har endda flere end to. Mange gange betyder dette, at den ekstra mobil bliver brugt til en eller anden form for arbejde. Hvis du har en mobil til arbejdet, har du muligvis også brug for et ekstra mobilt abonnement, så dine mobiler ikke kører over det samme. Der findes en del forskellige mobilabonnementer, og denne guide er til for, at du kan blive lidt klogere på hvad du skal vælge.

Hvorfor et mobilabonnement til erhverv?

Mobil erhvervsabonnement kan give dg mulighed for at adskille din hverdagsmobil fra din arbejdsmobil, da du eksempelvis kan have to forskellige telefonnumre. Det kan også være en fordel, hvis du og dine kollegaer har det samme mobilabonnement, da I kan få mulighed for se hinandens tilgængeligheds status. Dette betyder, at når der eksempelvis ringer kunder til jeres arbejdstelefoner, behøver I ikke viderestille dem til en kollega, som måske allerede er i gang med et andet opkald, fordi I kan se via jeres abonnement, om kollegaen er ledig.

Hvilket mobilabonnement?

Som nævnt findes der flere forskellige mobilabonnementer til erhverv. Hvis du ikke har brug for særlig meget på din arbejdstelefon, fordi du ikke bruger den særlig ofte eller, fordi du gerne vil have det billigste, kan du eksempelvis vælge et abonnement med for eksempel 5 GB i Danmark og EU. Hvis du har brug for lidt mere data, kan du vælge et, der er lidt dyrere, og som giver mere data a’ 25 GB i EU pr. måned. Hvis du til gengæld rejser med arbejdet og har brug for meget data, kan du vælge et abonnement, der giver dig 50 GB i EU pr. måned, 10 timers taletid i udlandet og et datadelingskort, så du også kan bruge din iPad. Opgraderer du endnu mere, kan du også få fri tale i udlandet og datakald.