En bil til dit firma

Firmabiler har en masse arbejdspladsfordele for medarbejdere. Den skinnende og smarte bil er ikke kun flot at se på, men vil være super brugbar, hvis man arbejder i en virksomhed, hvor en bil er nødvendigt. Men hvad er en firmabil, og hvad er fordelene ved den?

Fordele ved firmabil

En firmabil er et køretøj købt og finansieret af arbejdsgivere, som ansatte kan bruge som en fordel under arbejdstiden. En firmabil har generelt en masse fordele. Dette kan bl.a. være audi leasing erhverv, med et leasingservice for man nemlig en række fordele.

Hvis man stiller en bil til rådighed til ens medarbejdere, bliver de mindre afhængige af offentlig transport og kan fx nå ud til et bestemt sted hurtigere og har en mindre stressende rejse. Desuden er offentlig transport ikke billig at bruge hver dag. Derfor kan firmabiler være et bedre alternativ.

For at tiltrække og beholde de bedste medarbejdere i din virksomhed, så er det også vigtigt at vise, at man værdsætter dem. En firmabil en fremragende måde at vise dette på og værdsætte deres hårde arbejde. Det viser at virksomheden er villig til at passe ordenligt på deres medarbejder.

En firmabil kan desuden også være en del af virksomhedens brandimage. Så skal man også være opmærksom på ens bilmærke, farve og størrelse. På den måde kan man også få markedsført sig selv gennem bilen.

Glade ansatte er produktive

Når man viser sine ansætte at man værdsætter dem ved at få købt en firmabil, vil de også være taknemmelige og huske dette.

Loyale ansatte er nemlig super vigtige for ens virksomhed. Når ansatte har det godt med ens virksomhed og føler, at de bliver set og hørt, så vil de også vise dette. Dette kan vires på forskellige måder bl.a. ved at man er super motiveret og produktiv i arbejdstiden.