Dyrlægens Gård har Arthroflex Omega

På www.dyrlaegensgaard.dk finder du en smådyrsklinik og webshop, hvor du kan få fodertilskud og sygdomsdiæter til dit kæledyr. Det er dyrlægen Ulla Bech Qvist og Jonas Qvist, som står bag, og deres vision er at hjælpe kæledyr til at leve et mere behageligt og sundt liv. Hos dem vil du finde Arthroflex Omega, der modarbejder ledsmerter og gigt. Derudover har de Virbac kattefoder, som din kat vil have rigtig godt af. Se disse og mange flere dyrevenlige receptfrie produkter på deres hjemmeside.

Få støttende Arthroflex Omega hos Dyrlægens Gård

Leder du efter noget, der er effektivt mod ledsmerter og gigt til dit kæledyr, så er Arthroflex Omega et rigtig godt valg. Der er kun én måde, et dyr kan leve et opfyldt liv på, og det er ved at være aktiv. Derfor er det vigtigt, at eksempelvis hundes led er sunde og raske. Arthroflex Omega kan gives i foderet eller direkte i dyrets mund, og på den måde kan man modvirke ledsmerter og gigt. Specielt for ældre hunde, der formentlig går nogle år med slid efter et langt liv i møde, er dette et støttende produkt. I Arthroflex Omega er der en masse naturlige ingredienser, som er antiinflammatoriske. Disse kan du læse meget mere om på www.dyrlaegensgaard.dk, hvor du også kan blive klogere på, hvor ofte du skal give dit kæledyr Arthroflex Omega. Hvis du er i tvivl om noget, kan du altid tage fat i parret bag Dyrlægens Gård. Ulla Bech Qvist er uddannet dyrlæge, så du vil få kompetente råd til dit kæledyrs velvære fra den side.

Gør din kat glad med Virbac kattefoder

Ud over Arthroflex Omega kan du finde Virbac kattefoder på www.dyrlaegensgaard.dk. På siden vil du kunne finde almindeligt kattefoder, men også sygdomsdiæter. Med almindeligt Virbac kattefoder får din kat en række sundhedsmæssige fordele: forebyggelse mod tandsten, høj fordøjelighed, sund hud, glansfuld pels og meget mere. Hvis din kat har et decideret helbredsproblem, kan du vælge en sygdomsdiæt, der er rettet mod specifikke lidelser. Eksempelvis er der Virbac kattefoder mod allergier baseret på insekter, som er mild mod din kats mave. Du kan få kattefoder, der modvirker fordøjelsesproblemer. Der er endda kattefoder, som bruges mod urinvejsproblemer. Disse er blot en lille håndfuld af de mange slags kattefoder hos Dyrlægens Gård. Gå endelig på jagt efter det Virbac kattefoder, som din kat skal bruge. Skulle du have behov for hjælp til at finde ud af dette, står de hos Dyrlægens Gård selvfølgelig også klar med gode råd til dig.