Dyrk blomster i et højbed fra Thy-metal

Med et højbed fra Thy-metal er der helt klare linjer for, hvad der er græsplæne, og hvad der er bed, og det ser meget stilfuldt ud. Brug et eller flere til din køkkenhave, og husk at få plantemuld med. Du kan vælge højbedene i to slags stål samt mange standardmodeller og -størrelser, og du kan desuden vælge specialproducerede varer. Du får standardmodellerne leveret hurtigt i samlesæt og får mulighed for rentefri finansiering. Få inspiration fra deres hjemmeside nu.

Få 3 rektangulære højbede fra Thy-metal til haven

Drømmer du om lækre grøntsager fra din køkkenhave? Skal det være nemt, så sæt tre rektangulære højbede på en lille stump græsplæne. Husk først at fjerne muldlaget og at lægge en fiberdug, så du slipper for ukrudtet nedefra. Sæt derefter tre bede i en kolonne med mellemrum imellem, så du frit kan bevæge dig mellem højbedene. På den måde har du ikke brug for meget plads. Bestil dit højbed i en fornuftig arbejdshøjde, der passer til dig, så du føler, at det er nemt og bekvemt at arbejde med dine grøntsager.

I stedet for at slæbe 20 liters poser med jord hjem fra supermarkedet, kan du bestille muld i bigbags på www.thy-metal.dk. En bigbag indeholder 900 liter muld og er godkendt til økologisk brug. Sammen med bedene får dine planter optimale betingelser, da det er let at løsne jorden til planternes rødder, og fordi mulden i højbede opvarmes hurtigere, hvilket giver en længere sæson.

Vælg mellem 2 slags stål til dine højbede

Du kan vælge dem i galvaniseret stål, som er samme farve som lygtepæle og udendørs gelændere eller i cortenstål, som med tiden danner et rustrødt lag, der beskytter metallet. Vælger du galvaniseret stål, skiller dit højbed sig ud fra havens farver, og vælger du cortenstål, kommer det med tiden til at passe ind i naturen.

Tag for eksempel et kvadratisk bed. Det kan du vælge med sidelængder fra 60 til 120 centimeter. Vil du hellere have et rektangulært, så starter den lange sidelængde ved 105 centimeter og kører op til 330. Bredden på et rektangulært højbed starter ved 60 og går op til 120 centimeter. Som standard er højden på deres højbede 30 eller 60 centimeter. Ønsker du specialproducerede varer, har de dygtige folk på tegnestuen, som kan hjælpe dig med at få netop dit perfekte bed ført ud i livet. Dine bede kommer til dig som samlesæt med bolde og møtrikker.

Bestil dine højbede nu, og vær klar til foråret med en stilfuld have med bede og muld at plante i. Gå ind på www.thy-metal.dk, vælg model og størrelse, og få levering inden for 5 dage samt mulighed for rentefri finansiering.