De berømte Maze Runner bøger hos tales.dk

Maze Runner er en serie af bøger, som også er blevet til en anerkendt science fiction-serie. Maze Runner bøgerne er oprindeligt klassificeret som YA, men de kan sagtens betage en selv meget ældre demografi. Hos tales.dk forhandler de både selve trilogien, der indeholder den primære historie, men også de relaterede bøger, som fortæller noget om det univers, som fortællingen foregår i.

En gruppe unge er fanget i en højteknologisk labyrint uden nogen viden om hvorfor. Det er en kynisk tilværelse, men det hele ændres, når hovedpersonerne kommer til.

Maze Runner – Hæsblæsende sci-fi i YA-genren

Alle fem Maze Runner bøger har vundet stor anerkendelse. Forfatteren bag dem, James Dashner, har ramt plet. Selve konceptet med kamp for overlevelse med en touch af teknologi er mere populært end nogensinde. Det er et koncept, som også ses i titler som The Hunger Games og Squid Games.

Et af de punkter, hvor Maze Runner virkelig rammer plet, er det hæsblæsende tempo fra side 1. Man bliver nærmest fanget af labyrinten med det samme. Ja, det er en historie, som fænger og gør det svært at lægge bogen ned. Man bliver nødt til lige at tage et til kapitel inden.

Alle Maze Runner titler som bog, lydbog og e-bog

Hos tales.dk finder du både Maze Runner som alm. bog, e-bog og lydbog. Se de gode tilbud lige nu, og spar penge på denne velrenommerede serie. De sælger Labyrinten, Infernoet og Dødskuren, der er bøgerne i selve Maze Runner trilogien. Udbruddet og Feberen, der er de to bøger uden for trilogien, fortjener også at blive læst. Hvis du efter trilogien står tilbage med spørgsmål, så er det disse bøger, der giver svarene på den hæsblæsende måde, som vi kender fra James Dashner. Det kan klart anbefales at læse trilogien først, selvom de andre bøger forklarer om omstændigheder inden labyrinten. Ellers risikerer du spoilers, der kan tage noget fra læseglæden af Labyrinten.

James Dashner har oprindeligt skrevet Maze Runner bøgerne på engelsk, men de kan sagtens læses på dansk. Hos tales.dk vælger du selv, om du vil læse dem på engelsk eller dansk. Uanset sprog er du sikret en fantastisk læseoplevelse med masser af tempo. Klik ind på tales.dk for at læse mere om de forskellige bøger plus serien som en helhed.

Det er selvfølgelig ikke kun Maze Runner, du finder hos tales, der er en bogbutik med et af landet største udvalg! Bestil fysiske bøger, og få hurtig levering på 1-2 hverdage. Vil du hellere i gang med det samme? Så overvej at tilmelde dig tales Premium, der giver dig adgang til et stort univers af lydbøger på din Android eller iOS smartphone.