CR7 sokker

Cristiano Ronaldo er en sportsmand som stort set alle kender i dag. Cristiano Ronaldo også kendt under navnet CR7 er en af de mest kendte sportsmænd i hele verden. Det er han da han er en af de bedste fodboldspillere i historien, og har vundet Ballon d’or 5 gange, som er den næst meste i verdenshistorien. Han er dog kun overgået af en mand, som er Lionel Messi, som har vundet den 6 gange. Udover Ronaldo er utrolig kendt på fodboldbanen, så er han også den mest fulgte på instagram. Det betyder at CR7 er helt exceptionel til at gøre et brand ud af sig selv, og det har han også bevist. Udover sin fodboldkarriere har CR7 nemlig lavet mange forskellige ting allerede. Han har startet en hotelkæde, og han har sit eget tøjfirma som er en stor succes. Det er blandt andet solbriller som han laver under eget navn, også selvfølgelig hans CR7 underbukser og CR7 sokker. CR7 sokker og underbukser er nok hans mest kendte produkter, hvor de er lavet i et utrolig godt materiale.

CR7 sokker og underbukser – Bambus

Ronaldos kollektioner benytter sig nemlig ofte af utrolig gode materiale, hvor et af dem han bruger til CR7 sokker og underbukser er bambus. Bambus er en af de hurtigst voksende planter på vores jord, hvor skuddene fra bambus øges med 2-3 cm hver time. Det vil altså sige at det er en utrolig nemt materiale at plante, og giver derfor utrolig god mening at Ronaldo bruger det til hans CR7 sokker og underbukser. Det er faktisk således at en hektar af bambus producere 10 gange så meget som bomuld. Derudover så vokser bambus af sig selv, og kræver derfor ingen arbejdskraft. Det vil også sige at man ikke bruger skadelige stoffer i sin produktion, som er utrolig vigtigt for mange kunder.

CR7 sokker til de mange unge drenge

CR7 sokker er utrolig populære for unge drenge, som går med drømmen om at blive professionel fodboldspiller. De bruger Ronaldo og hans tøj som er forbillede, og håber på at kunne det samme som ham i hans tøj. Så hvis du elsker Cristiano Ronaldo eller blot et utrolig godt produkt, så er CR7 sokker og underbukser lige noget for dig.