Bliv klogere med et foredrag om trivsel på arbejdspladsen

Søger I nye måder at øge trivslen på jeres arbejdsplads? Trivsel er et underligt begreb, der ikke er så nemt at definere, for hvornår trives man? Er trivsel bare at have det ‘okay’ eller ‘godt’ eller skal der ikke mere til, før man trives? Book et foredrag om trivsel på arbejdspladsen og bliv klogere på, hvordan I sammen skaber betingelserne for, at jeres medarbejdere trives bedre på arbejdet, og hvorfor det er så vigtigt. For god trivsel viser sig ikke kun i smilene på dine kollegaer, det kan i sidste ende også ses på bundlinjen.

Hvad er god trivsel?

Trivsel er som sagt et underligt begreb, der er svært at definere, men det er måske ikke så svært igen at bestemme nogle kriterier for hvad der skal til, før man trives. Gode kollegaer, udfordrende arbejdsopgaver og et sundt og trygt arbejdsmiljø ville nok være nogle kriterier at gå ud fra, når man skal vurdere om man trives på en arbejdsplads. Så et foredrag om trivsel kan være et rigtig godt initiativ.

Men det er jo også kriterier, som helt naturligt vil variere fra menneske til menneske, og hvordan får man så skabt nogle betingelser, som skaber trivsel for en stor organisation, som en virksomhed er? Med et foredrag om trivsel på arbejdspladsen kan I grave et spadestik dybere ned i videnskaben om trivsel og med humor åbne op for en diskussion med jeres medarbejdere, om hvordan I sammen skaber den bedste arbejdsplads.

Book et foredrag om trivsel på arbejdspladsen

Med humor og stor seriøsitet på én og samme tid går John Harmsen oprigtigt til sine foredrag om trivsel på arbejdspladsen og formidler med stor erfaring om, hvordan man selv kan gøre en indsats for at skabe den arbejdsplads, som man selv gerne vil være en del af. Samtidig bliver man også klogere på, hvad en god kollega egentlig er.

Book et foredrag om trivsel på arbejdspladsen i dag og tag det første skridt hen imod en sundere arbejdskultur, hvor alle jeres medarbejdere trives. Det gavner ikke kun den enkelte, men hele jeres virksomhed og vil helt naturligt øge sandsynligheden for at de ansatte vil blive hos arbejdspladsen i længere tid. Vi ved måske ikke altid, hvornår vi på et givent tidspunkt trives, men vi gør det helt sikkert, når vi ikke trives, og det er vigtigt at snakke om og tage hånd om.