Aromaland.dk leverer fra de bedste aroma mærker

Aromaland.dk er et oplagt sted at starte med at kigge forbi, hvis du gerne vil købe velduftende aroma fra kendte mærker fra Danmark og England. Du kan f.eks. vælge imellem både DV Liquids, M-Flavours, Hooligan, Liquid Architects og Squash Juice fra deres katalog med aroma mærker. Det skulle derfor være ganske let at finde en aroma, som du synes godt om. Læs mere om butik og katalog i artiklen herunder.

Vælg imellem aroma mærker som DV Liquids, M-Flavours, Liquid Architects og flere andre

Med en bred vifte af aroma mærker at vælge imellem, er det som regel altid en let sag at shoppe hos Aromaland.dk. Forretningens ejere har virkelig været ude at støvsuge markedet for aroma fra velkendte mærker, til alle os kunders fordel! Et af de aroma mærker, du finder hos dem, er DV Liquids. DV Liquids har eksisteret i næsten 15 år og er ét af de mest erfarne på markedet. Duftmæssigt er aroma mærket ikke det mest eksperimenterende, man finder i kataloget hos den danske forhandler, men holder sig lidt mere i retningen af traditionelle dufte som forskellige frugter, f.eks. abrikos og anis, banan og brombær, men dog også plads til lidt mere funky miks, f.eks. candyfloss, cappuccino og chokolade. 

Et andet mærke, man har svært ved at undgå hos www.aromaland.dk, er M-Flavours. M-Flavours har lige som DV Liquids en del års erfaring i branchen og fremstiller også aroma i fremragende kvalitet, der helt lever op til den generelle standard i forhandlerens katalog. Og med duftmiks som jordbærguf, mentol og Hr. Isbjørn er der lidt af hvert at prøve af. I den lidt mere ”ungdommelige” ende af skalaen, finder man mærket Liquid Architects. Liquid Architects fokuserer i høj grad på lidt mere eksperimenterende dufte, som egner sig godt til dem, som har lyst til at prøve noget nyt.

Kvalitetsstandarden hos www.aromaland.dk er meget høj

Alle aroma mærker, du finder hos forhandleren, holder et højt niveau af kvalitet, hvilket f.eks. betyder, at man ikke bruger olie under produktionen, ej heller DEG, Diacetyl eller Acetyl Propionyl. Besøg eventuelt forhandlerens hjemmeside, hvis du vil vide mere om den kvalitetsstandard, som man sigter efter i butikken. Husk i øvrigt, at hvis du har spørgsmål af den ene og anden art vedrørende valg af aroma mærker, kan du altid kontakte kundeservice på hjemmesiden. De ved ikke så overraskende en del om valg af aroma, og de vil helt sikkert også gerne hjælpe dig med at finde din nye favorit.